ورود چهارشنبه ، 7 آبان ، 1399

کد خبر: 315   |  دفعات بازدید : 2288   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

رئیس واحد کازرون اعلام کرد/ثبت نام بدون آزمون در بیش از سی رشته کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در واحد کازرون

07 بهمن, 1393

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برای ترم جاری در بیش از سی رشته کارشناسی پیوسته وناپیوسته در قالب علوم انسانی، علوم پایه، مهندسی کشاورزی و صنایع غذایی و فنی و مهندسی بدون آزمون دانشجو می پذیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر سیاوش شریفی رئیس واحد کازرون با اشاره به توانمندی های موجود در واحدکازرون بیان داشت: این واحد با سابقه طولانی و تجربه بیش ار سی سال آموزش و با داشتن کارگاه ها و آزمایشگاه های متعدد و مجهز و با حضور اساتید برجسته استانی وکشوری در بیش از سی رشته متنوع و متناسب با بازار کار در منطقه از بین دارندگان مدرک دیپلم، پیش دانشگاهی ،دیپلم نظام قدیم ،رشته های فنی وحرفه ای وکاردانش دانشجو می پذیرد.

رئیس واحد کازرون گفت: امسال رشته شیمی دارویی در این واحدراه اندازی شده است ،علاقمندان می توانندبرای ترم جاری بدون آزمون دراین رشته ثبت نام نمایند.

وی افزود: دانشکده فنی و مهندسی واحد کازرون که برای همه نامی آشنا دارد ودر کنار بازار کار جنوب کشور با داشتن دهها رشته متنوع مهندسی برق با گرایشهای مختلف و عمران بدون کنکورمشغول امر تربیت نیروی فنی است واین یک فرصت استثنایی برای جوانان منطقه است .

رئیس واحد کازرون در پایان گفت: متقاضیان و علاقمندان به تحصیل جهت مشاهده فهرست رشته ها و ثبت نام  بدون آزمون به سایت www.azmoon.org مراجعه  نمایند.

دی ان ان