ورود چهارشنبه ، 7 آبان ، 1399

کد خبر: 308   |  دفعات بازدید : 2650   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دکتر شریفی خبر داد :عملیاتی شدن تجهیز بیمارستان امام علی (ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

20 دی, 1393

جلسه ای با حضور دکتر باقر لاریجانی قائم مقام ریاست عالیه دانشگاه، دکتر محمدصادقی نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و رئیس واحد کازرون پیرامون تسریع درامرراه اندازی در محل سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر سیاوش شریفی رئیس واحد کازرون بامثبت ارزیابی کردن جلسه فوق بیان داشت: با توافقات به عمل آمده عملیات تجهیز بیمارستان توسط شرکت پیمانکار بازرگانی معرفی شده از سوی سازمان تامین اچتماعی به زودی شروع خواهد شد.

رئیس واحد کازرون گفت: پیمانکار  مربوطه از سوی سازمان تأمین اجتماعی معرفی و از  بیمارستان لیست برداری نموده  ودر اسرع وقت کار خود را شروع می نماید.

شریفی افزود: پروژه بیمارستان دانشگاه باعنایات ویژه دکتر میرزاده مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی ،دکتر لاریجانی قائم مقام وی در حوزه پزشکی وپیگیریهای مستمردکتر محمد صادقی نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی ،مدیریت دانشگاه علوم پزشکی فارس وتلاش پرسنل دانشگاه واحد کازرون این بیمارستان در آیند نزدیک به بهربرداری می رسد .

دی ان ان