ورود چهارشنبه ، 7 آبان ، 1399

کد خبر: 310   |  دفعات بازدید : 2034   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دکتر شریفی اظهار کرد: از منابع موجود دانشگاه می‎توان درآمدزایی بیشتری کرد.

29 دی, 1393

دکترسیاوش شریفی رئیس واحد کازرون در جمع معاونین و مدیران واحد اظهار داشت:  این واحد دانشگاهی توانمندی اقتصادی خوبی جهت پیشبرد و توسعه دارد و باید با بهرهگیری از این پتانسیل بتوانیم در مسیر درآمدزایی گام برداریم.

دکتر شریفی اظهار کرد: از منابع موجود دانشگاه می‎توان درآمدزایی بیشتری کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا: رئیس واحد کازرون با بیان اینکه شهریه دانشجویی  به تنهایی جوابگوی هزینههای بالای دانشگاه از جمله حقوق و دستمزد پرسنل نمیباشد، گفت: دانشگاه دارای بیشترین منابع اقتصادی ونیروی انسانی متخصص از جمله در اختیارداشتن نخبههای جوان و تحصیل کرده است و  می توان با استفاده از توان علمی و اقتصادی موجود در جهت رفع  مشکلات مالی تلاش نماید.
شریفی افزود : واحد کازرون به لحاظ درآمد سومین دانشگاه در سطح استان است اما متاسفانه مقام اول هزینهها را به خود اختصاص داده است که این روش باید تغییر کند و علاوه بر صرفه جویی وکم کردن هزینه ها بایددر مسیردرآمدزایی گام برداریم .
وی در ادامه با تاکید بر کاهش نیروی انسانی در بعضی ازحوزهای دانشگاه اظهار داشت: رعایت بخشنامه سازمانمرکزی که براساس داشتن 7000 دانشجو یکصد پرسنل جهت خدماترسانی به آنها تعریف شده است، در صورتی که این واحد بعد از تسویه حدود 70 کارمند ساعتی هنوز 170 کارمند رسمی و 30 کارمند غیر رسمی دارد  وباید همخوانی بین این دویعنی تعداد دانشجو وتعداد پرسنل ایجاد شود.

دکتر شریفی اظهار کرد: از منابع موجود دانشگاه می‎توان درآمدزایی بیشتری کرد.                            دکتر شریفی اظهار کرد: از منابع موجود دانشگاه می‎توان درآمدزایی بیشتری کرد.

دی ان ان