ورود دوشنبه ، 18 اسفند ، 1399

کد خبر: 562   |  دفعات بازدید : 1945   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

خطیب جمعه کازرون خبر داد:با پیگیری های انجام شده، رشته پزشکی به دانشگاه آزاد کازرون بازگشت

05 مهر, 1395

امام جمعه کازرون در خطبه های نماز جمعه این شهر گفت: به دنبال حذف رشته پزشکی از دانشگاه آزاد اسلامی کازرون که در هفته های قبل در نماز مطرح شد، به حمدالله با پیگیری ها این مشکل حل شد و مجددا رشته پزشکی به دانشگاه آزاد کازرون برگشت.

به گزارش خبر نگار خبر گزاری آنا،حجت الاسلام محمد خرسند در خطبه های نماز جمعه این هفته کازرون افزود: در هشت سال جنگی که دشمنان به عنوان جنگ نیانتی آمریکا و همکاری کشورهای مرتجع حاشیه خلیج فارس بویژه رژیم خبیث آل سعود برما تحمیل کردند و هرچه می خواستند انجام دادند، اما ملت ما با دست خالی و با ایمان به خدا و اراده محکم صحنه جنگ را به نفع ما عوض کردند. وی افزود: باید ابعاد این جنایاتی که هشت سال برما تحمیل کردند به جوانان منتقل کنیم تا بدانند .

حجت الاسلام خرسند گفت: این هفته هفته عزت ملت ما است باید با استفاده از امکانات فرهنگی برگزاری نمایشگاه ها ونصب تصاویر شهدا خاطرات از خود گذشتگی وایثار رزمندگان را به نمایش بگذاریم .
وی به فرمایش های رهبر معظم انقلاب در جمع فرماندهان سپاه وتبیین راهبرد های نظامی ایشان اشاره کرد و گفت: توان نظامی ما باید آنچنان باشد که باعث رعب و وحشت دشمن شود و تهدید در مقابل تهدید دشمن باشد.
امام جمعه کازرون به رژه اولین روز از هفته دفاع مقدس و به نمایش گذاشتن توان رزمی نیروهای مسلح در کشور و بندرعباس اشاره کرد و گفت: افزایش قدرت دفاعی و رشد روز افزون نظامی تنها لازمه رفع تهدیدات دشمن است، نه امضای قرارداد یا چیز دیگری .

وی با تبریک شروع سال تحصیلی جدید به دانش آموزان معلمان و خانواده ها گفت: سعادت یک کشور به سعادت آموزش و پرورش آن کشور است؛ هم دولت و هم مجلس باید توجه بیشتری به آموزش و پرورش برای برطرف کردن موانع فرهنگیان داشته باشند. البته فرهنگیان هم باید قداست خود را حفظ کنند .

وی از خانواده هایی که توان مالی دارند خواست تا با توجه به وضعیت اقتصادی دولت، در هر جا که می توانند در رفع مشکلات آموزش و پرورش کمک کنند .

دی ان ان