ورود پنجشنبه ، 23 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 124   |  دفعات بازدید : 3142   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

ثبت نام تکمیل ظرفیت بد ون آزمون رشته های جدید دانشگاه آزاد در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته

01 مهر, 1392

خبرگزاری آنا: ثبت نام تکمیل ظرفیت بدون آزمون رشته های جدید دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته امروز ۳۱ شهریورماه از ساعت ۱۴:۰۰ برای تهران و برخی از مراکز استان ها آغاز می شود.

ناصر اقبالی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اعلام این خبر ،گفت: ثبت نام برای تکمیل ظرفیت بدون آزمون رشته های جدید دانشگاه آزاد اسلامی در مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته از امروز مورخ 31/06/92 از ساعت 14:00 آغاز می شود، لذا داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت www.azmoon.org نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

ناصر اقبالی درخصوص تعداد گزینه های انتخاب گفت: هر داوطلب می تواند یک رشته را انتخاب و در سایت مرکز آزمون ثبت نام کند. رئیس مرکز آزمون در مورد زمان ثبت نام و مراجعه به واحدهای دانشگاهی گفت: ثبت نام شوندگان با در دست داشتن پرینت 24 ساعت بعد از ثبت نام به واحد دانشگاهی مربوطه مراجعه و نسبت به ثبت نام قطعی خود اقدام کنند.

وی به داوطلبان توصیه کرد: متقاضیان قبل از تهیه کارت از رشته/محل های موجود در سایت اطلاع حاصل نموده و بعد برای ثبت نام قطعی اقدام کنند. اقبالی در ادامه گفت: زمان آغاز به تحصیل این دسته از ثبت نام شدگان از مهرماه سال جاری خواهد بود.

دی ان ان