ورود چهارشنبه ، 7 آبان ، 1399

کد خبر: 307   |  دفعات بازدید : 2016   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

توسط سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی اهداء شد:در خجسته سالروز نبی اکرم (ص) اولین آمبولانس اهدایی وارد بیمارستان امام علی (ع) واحد کازرون شد

20 دی, 1393

همزمان با سالروز میلاد پیامبر رحمت و مهربانی حضرت محمد مصطفی (ص) و حضرت امام جعفر صادق (ع )یک دستگاه آمبولانس تویوتا هایس از سوی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به بخش اورژانس بیمارستان امام علی (ع) واحد کازرون تحویل گردید.

دکتر سیاوش شریفی رئیس واحد کازرون به خبرنگار آنا، گفت: به لطف خداوند و حمایت مدیریت عالیه دانشگاه یک دستگاه آمبولانس تویوتا هایس که از ضروریات اولیه این بیمارستان می باشد تحویل گردیده و آماده خدمات رسانی در بخش اورژانس این بیمارستان می باشد.

رئیس واحد کازرون با بیان اینکه این بیمارستان عام المنفعه هست و در شرف تجهیز شدن می باشد گفت: خیرین و کسانی که قصد کمک و همکاری به این بیمارستان را دارند می توانند با مراجعه به دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون جهت تجهیز و اهداء وسایل و تجهیزات مورد نیاز بیمارستان همکاری نمایند و این امر در کمک رسانی به مجروحان و بیماران بسیار ارزشمند و مفید خواهد بود.

دی ان ان