ورود دوشنبه ، 18 اسفند ، 1399

کد خبر: 412   |  دفعات بازدید : 2209   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

26 آبان, 1394
حجهالاسلام دکترعلی اکبرعارف مسئول بسیج اساتید واحد کازرون با تشریح برنامههای هفته بسیج از عموم دانشجویان واساتید جهت شرکت در این برنامه ها دعوت بعمل آورد .
تشریح برنامه های گرامیداشت هفته بسیج در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

به گزارش خبرگزاری آنا ، دکتر علی اکبر عارف مسئول بسیج اظهار داشت : هفته بسیج همه ساله با اجرای برنامه های متنوع و با حضور اساتید و دانشجویان برگزار می گردد.

معاون فرهنگی دانشجویی واحدکازرون با اشاره به فهرست برنامههای بسیج اساتیدازجمله برگزاری مسابقه فوتسال ، تجلیل ازاساتید بسیجی و رزمنده درسطح واحد،برپایی جلسات سخنرانی ویژه  گرامیداشت هفته بسیج ،اظهارداشت:درطول این ایام تمامی مکاتبات اداری دانشگاه در سربرگهایی مزین به سخنان حضرت امام(ره) ومقام معظم رهبری صورت می گیرد.

وی در این راستا اعلام نمود، زیارت و گل باران قبور شهدا ، اجرای برنامه شب شعر بسیج با حضور شاعران برجسته شهرستان ازفهرست برنامه های ما در این ایام است.

دکتر عارف ازبرپایی اردوی فرهنگی ویژه استادان وخانواده ها خبر داد وگفت :در این اردو از برنامه های فرهنگی مناسب برای شرکت کنندها استفاده می کنیم

وی در پایان بااشاره به برگزاری همایش بزرگ تحول علومانسانی گفت :این همایش برای اولین بار در سطح واحد برگزار میشود،این همایش در راستای بیانات مقام معظم رهبری در خصوص علوم انسانی برگزار می گردد.

معاون فرهنگی دانشجویی واحد کازرون اظهار داشت: تهیه بیانیه بمناسبت هفته بسیج یکی دیگر از فعالیتهایی است که در این هفته انجام می شود.

دی ان ان