ورود چهارشنبه ، 7 آبان ، 1399

کد خبر: 302   |  دفعات بازدید : 1855   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

به مناسبت گرامیداشت حماسه 9 دی صورت گرفت:نشست مدیران گروههای آموزشی و اساتید دانشگاه آزاداسلامی واحد کازرون

08 دی, 1393

به مناسبت گرامیداشت یوم الله حماسه9 دی با حضور مدیران گروههای آموزشی و جمعی از اساتید در سالن کنفرانس دانشگاه آزاداسلامی واحد کازرون برگزار شد.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا ،دکتر عارف مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاداسلامی واحد کازرون با گرامیداشت یوم الله 9 دی و تشریح وقایع این روز بزرگ بر اهمیت و ارزش آن در جامعه و دانشگاه تأکید کرد.

حجت الاسلام عارف ابتدا با بیان خلاصه ای از این حماسه واهداف دشمنان داخلی و خارجی سخنرانی نمود.

دکتر عارف با بیان اینکه دشمن اصل ولایت را هدف قرارداده بودگفت: آنان با اصل ولایت مخالفت می کرد و این حماسه بی نظیر مردمی در 9 دی اهداف آنان را به خاک کشاند و یک بار دیگر قدر ت انقلاب را به دنیا نشان داد.

وی در ادامه افزود: راهپیمایی 9 دی تجدید میثاق ملت بزرگ و همیشه در صحنه ایران اسلامی با رهبر معظم انقلاب و شهدامی باشد و از تمامی همکاران، کارکنان و دانشجویان جهت شرکت در راهپیمایی روز 9 دی که در میدان شهدای  شهرستان بر گزار دعوت کرد تا با حضور جمعی در این راهپیمایی شرکت نمائیم..

دی ان ان