ورود چهارشنبه ، 7 آبان ، 1399

کد خبر: 322   |  دفعات بازدید : 2241   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

21 بهمن, 1393

هیأت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون به مناسبت گرامیداشت سی و ششمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی با تعدادی از خانواده های معظم شهدای شاغل در واحد کازرون دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر سیاوش شریفی رئیس واحد کازرون به همراه معاونین و مدیران دانشگاه با تعدادی از خانواده های معظم شهدا و ایثارگران دیدار وگفتگوکردند.

در این دیدار وارثان و والدین شهدا با ذکر خاطرات از لحظات شیرین شهدای خود خواهان همدلی وهمراهی بیشتر مسئولین بابازمندگان شهدا شدند.

شریفی رئیس واحد کازرون در این دیدار با بیان اینکه شهدا چراغ هدایت جامعه هستند و والدین آنان یادگاران ارزشمندی برای ما می باشند، گفت: صبر ، تحمل وپایداری خانواده شهدا  در برابر مشکلات کمتر از رشادتها و ایثارگری شهدا نیست و این ایمان و پایداری را قدر می دانیم

رئیس واحد کازرون افزود: علاوه بر اینکه تعداد 24 نفر از کارمندان این واحد از اعضای درجه یک خانواده شهدا هستند حدود .48نفر از رزمندگان و جانبازان هشت سال دفاع مقدس در سطوح مختلف دانشگاه مشغول هستند و این مایه افتخار و اعتبار دانشگاه است که سهم بالایی از کارکنان مجموعه از قشر گران مایه جا معه است.

شریفی گفت: در طیف دانشجویی هم تعداد زیادی از دانشجو یان تحت  پوشش ستاد شاهد و ایثارگران دانشگاه می باشند و از خدمات ویژه ستاد بهره مند هستند.

به مناسبت دهه مبارک فجر:دیدار مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با خانواده معظم شهدا به مناسبت دهه مبارک فجر:دیدار مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با خانواده معظم شهدا

دی ان ان