ورود ﺳﻪشنبه ، 6 آبان ، 1399

کد خبر: 321   |  دفعات بازدید : 2280   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

به مناسبت دهه فجر:همایش پیاده روی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

21 بهمن, 1393

به مناسبت گرامیداشت پیروزی انقلاب اسلامی همایش پیاده روی با شرکت گسترده کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون به مسافت 9کیلومت انجام شد.

به مناسبت دهه فجر:همایش پیاده روی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

به گزارش خبر گزاری آنا خوهران وبرادران کارمند بعد از خاتمه همایش پیاده رویی به جمع شرکت کنندهای درجشن بزرگ انقلاب که در محوطه دانشگاه بر گزار شده بود پیوستندودر برنامه ها مشارکت کردند.

ابتدا با انجام قرعه کشی بین شرکت کنندهای در همایش پیاده روی به بمناسبت 22بهمن به 22نفراز برندگان هدایایی اهدا گردید .

این مراسم که با حضور هیات رئیسه ،اساتید،کارکنان ودانشجویان همراه بود با اجرای برنامه های متنوع شاد ازجمله نواختن سازمحلی،اجرای مسابقه،تهیه وتوزیع آش آخرک کازرونی،نان تیری محلی، شیرینی و میوه از حاضرین در مراسم پذیرایی بعمل آمد.

در این مراسم دکتر شریفی رئیس واحد کازرون با تبریک ایام  مبارک دهه فجر انقلاب اسلامی بیان داشت. دانشگاه آزاد اسلامی یکی ازنعمتهای بزرگ انقلاب است و باید برای حفظ وپایداری این دست آورد ارزشمند تلاش کرد.

شریفی در ادامه افزود: در این چند روز گذشته برنامه های متعددی در راستای گرامی داشت یوم الله 22بهمن داشته ایم و این برنامه های شاد و نشاط آور در طول ایام ادامه دارد .

دی ان ان