ورود دوشنبه ، 18 اسفند ، 1399

کد خبر: 406   |  دفعات بازدید : 1963   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بمناسبت روز ملی مبارزه با استکبار انجام شد:مراسم بزرگداشت یوم الله 13آبان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

15 آبان, 1394
آئین سیزده دآبان با حضور جمع کثیری از اساتید و دانشجویان در محوطه ورودی دانشگاه با شعار مرگ بر امریکا شروع شد.

آئین سیزده آبان با حضور جمع کثیری ازاساتید و دانشجویان درمحوطه ورودی دانشگاه با شعارمرگ بر امریکا شروع شد.
مسئول بسیج دانشجویی واحد کازرون بااشاره به دخالت هاوخیانت های امریکادرزمان های مختلف به جمهوری اسلامی ایران گفت:امریکا باکودتای 28مرداد 1332دخالت های سیاسی ونظامی خود را شروع کرد و در ادامه حمله به طبس ونیز حمایت ازصدام درجنگ تحمیلی و برنامه ریزی درانجام صدها موردترورشخصیتی موجب افزایش انزجارملت ایران ازآنها شده است و دشمنی امریکا تمام شدنی نیست وشعار مرگ برامریکا هم پایان ندارد.
 این مراسم با شعار مرگ بر امریکا و آتش زدن پرچم امریکا و اسرائیل همراه بوده است.

دی ان ان