ورود چهارشنبه ، 7 آبان ، 1399

کد خبر: 305   |  دفعات بازدید : 1844   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بسیج اساتید واحد کازرون برگزارکرد:مراسم جشن میلاد با سعادت نبی اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)

20 دی, 1393

با همت بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون مراسم جشنی بمناسبت میلاد پر افتخا رپیامبر اعظم (ص) وامام جعفر صادق(ع) با حضور جمعی از اساتید دانشگاه و طلاب حوزه در سالن اجتماعات حوزه علمیه شهرستان برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا: حجه الاسلام یاسین راد مسئول عقیدتی سیاسی پادگان 07 ارتش  به عنوان سخنران این مراسم گفت: قرآن و اهل بیت دو بال پرواز و هدایت است و هر کدام نباشد دیگری نمی تواند جایگزین آن شود پس باید در سایه قرآن و اهل بیت باشیم تا هدایت و سعادتمند شویم.

مسئول عقیدتی سیاسی 07 ارتش با بیان اینکه فلسفه عالم خلقت بندگی الهی است و در مسیر بندگی انسان احتیاج به راهنما دارد، گفت: رسول اکرم برترین و بهترین راهنمای بشر است چرا که قرآن کریم می فرمایند الگوی نیکوی شما پیامبر اکرم است و عقل انسان هم می گوید از الگویی تبعیت کن که اهل خطا و اشتباه نباشد.

یاسین راد در ادامه افزود: وظیفه ما مسلمانان همان است که حضرت رسول فرمودند که از ثقلین فاصله نگیرید  و منحرف و دور نشوید قرآن و اهل بیت  بهترین چراغ راهنمای بشر است.

در ادامه دکتر عارف مسئول بسیج اساتید با اشاره به ویژگی های پیامبر رحمت و مهربانی اظهار کرد: امروز خیلی از مسلمانان متأسفانه شناخت کافی از سبک زندگی پیامبر اسلام  و  ندارند  شاید خیلی از ما نمی دانیم امام جعفر صادق با شاگردان و یا بااقشار مختلف مردم چگونه رفتاری داشته است.

عضو هیأت علمی واحد کازرون با بیان اینکه متأسفانه اهل تسنن از اهل بیت دوری می کنند و متاسفانه شیعیان هم از قرآن کریم شناخت لازم وکافی ندارند گفت: کسانی در زندگی موفق هستند که از این  دو بهره مند باشند  وهر مسلمان وظیفه دارد دین پژوهی را به طور عمیق در خود داشته باشد.

دی ان ان