ورود شنبه ، 10 آبان ، 1399

کد خبر: 327   |  دفعات بازدید : 2516   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

برگزاری کنسرت موسیقی سنتی توسط انجمن اسلامی دانشجویان متحد واحد کازرون

06 اسفند, 1393

کنسرت موسیقی سنتی با استقبال پر شور دانشجویان درسالن اجتماعات دانشکاه آزاد اسلامی واحد کازرون برگزار شد.

برگزاری کنسرت موسیقی سنتی توسط انجمن اسلامی دانشجویان متحد واحد کازرون

به گزارش خبر گزاری آنا،انجمن اسلامی دانشجویان متحد واحد کازرون برای شاداب تر شدن نفس روحیه مطالبه گری دانشجویان کنسرت موسیقی سنتی را با حضورجمع کثیری از دانشجویان  برگزار کرد.

در ابتدای برنامه کرم نیا دبیرانجمن اسلامی دانشجویان متحد با درود فراوان به روان پاک بنیان گزار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی ره و با درودی دیگر برای رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله سید علی خامنه ای و دانشجویان و مهمانان گرامی سخنان خود را در دو بخش آغاز کرد.

سامان کرم نیا خطاب به دانشجویان گفت: این برنامه ی شاد برای بارورتر شدن نفس روحیه مطالبه گری به حق دانشجویان که بدور از هر گونه انگ زنی و اتهام زنی باشد، برگزار می گردد.

مجری ادامه داد: به امید یگانه هستی، همه ی دانشجویان واقعی علاقمند به انجمن اسلامی دانشجویان برای رسیدن به اهداف عالیه و رسیدن به قله های عزت سربلندی، حتما وقطعا قانون مداری را در نفس روحیه مطالبه گری اشان پرورانده اند و ما دانشجویان انجمن اسلامی همه ی جریانات سیاسی را به قانونمداری دعوت می نماییم.

عضو شورای سیاست گذاری تشکل های دانشجویی استان فارس ادامه داد: ما دانشجویان انجمن اسلامی بدون شک و بدور از هیچ گونه واهمه ای راه خود را در چهار چوب قانون اساسی ادامه خواهیم داد و از جریانات سیاسی چه اصولگرا و چه اصلاح طلب خواستاریم با درایتی خردمندانه و هوشیارانه راه خود را انتخاب نمایند و به دانشجویان تاکید کرد: مواظب سیاستمداران سیاسی کار و محافظه کار باشید چرا که اگر در دام این سیاستمداران قرار گرفتید موجب دل شکستی و سرخورده گی شما دانشجویان می شود چون که این نوع سیاستمداران بعضا به دنبال منافع شخصی و گروهی خود هستند و پشتوانه ی واقعی ای برای شما نیستند.

در ادامه کرم نیا مثالی را برای دانشجویان گفت: که چند مدت پیش آقای معاون اول ریاست جمهوری دولت آقای احمدی نژاد به جرم اختلاس و سوء استفاده های میلیاردی به مدت 5 سال و 91 روز محکوم و روانه زندان اوین شد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان متحد تاکید کرد: پس هوشیارانه به مطالبه گری خود در راستای قانون اساسی حرکتی خردمنانه داشته و به منویات مقام معظم رهبری لبیک و قانونمداری را سرلوحه ی امورات خویش قرار دهید.

مجری برنامه در پایان بخش اول سخنان خود با تشویق پر شور حاضرین مواجه شد و با دعوت از نوازندگان کنسرت موسیقی سنتی*نوای محل* مرحله ی اول برنامه ی کنسرت موسیقی که با شور و هیجان خاصی که در سالن 5 ردیفه ی آمفی تئاتر دانشگاه ازاد اسلامی واحد کازرون که به دلیل حضور پر شور دانشجویان تعداد زیادی از دانشجویان به صورت ایستاده و بر روی زمین نشسته بودند را آغاز کرد.

عضو شورای سیاست گذاری تشکل های دانشجویی استان فارس در پایان مرحله اول به شناخت بیشتر دانشجویان از تشکل انجمن سلامی پرداخت و خاطر نشان کرد: انجمن اسلامی دانشجویان تشکلی است که برای دانشجویان تأسیس شده است و دارای کمیته های مختلفی نظیر کمیته سیاسی،فرهنگی-هنری، ورزشی، علمی و حقوقی و... می باشد. و سپس گزارش عملکرد دوره یکساله انجمن اسلامی دانشجویان متحد واحد کازرون را تشریح کرد و از دانشجویان خواستار شد که با توجه به حمایت های مجدانه مسولین دانشگاه آزاد اسلامی نشریه دانشجویی انجمن اسلامی تحت عنوان دانشجوی فردا که پس سال ها کلید خورده است، خواهش کرد مقالات و یادداشت های خود را به دفتر انجمن اسلامی برای انتشار در نشریه دانشجویی که به صورت ماهانه انتشار می یابد، تحویل نمایید.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان متحد کارشکنی برخی از جریانات طیف مخالف انجمن اسلامی که در روزهای گذشته  دانشجویان را برای شرکت در برنامه های انجمن اسلامی ترسانده اند را محکوم و خاطر نشان کرد: من به عنوان عضوی از تشکل دانشجویی انجمن اسلامی به صراحت به شما دانشجویان اعلام میکنم که آنها آدم های بزدلی بیش نیستند و تنها برای حفظ و تأمین منافع شخصی و گروهی خود به سراغ شماها می آیند و موجبات ترس و وحشت می شوند.

مجری برنامه تاکید کرد: امیدواریم همه ی دانشجویان راه اصلی را جسته و از راه فرعی دوری جویند چرا که رفتن به راه فرعی جز عقب ماندگی و هزینه های کلان بر روی دست دولت ها چیزی را حاصل نمی شوند.

سامان کرم نیا افزود: ازهمکاری صمیمانه ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون
، معاونین محترم، مدیر دانشجویی، حراست واحد ، روابط عمومی ، مجمع اسلامیدانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی ، سایر مسولین و همچنین از کمیته ی اجرایی انجمن اسلامی که در برگزاری این همایش بزرگ دانشجویی همکاری مجدانه داشته اند تشکرداریم و سپس از دانشجویان و مهمانان انجمن اسلامی پذیرایی شد و با تشویق پر شور دانشجویان مرحله دوم کنسرت موسیقی آغاز گردید.

درپایان برنامه دبیر انجمن اسلامی دانشجویان متحد کازرون گفت :لازم میدانم به نمایندگی از جمع کثیری ازدانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون تحت عنوان انجمن اسلامی دانشجویان متحد مدیریت شایسته و تاریخی ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی جناب آقای دکتر میرازده و معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی جناب آقای دکتر طاها هاشمی و همچنین آقای دکتر قدمیاری مدیرکل تشکل های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی را ارج نهیم، چرا که بر هیچ کس پوشیده نیست از زمان به روی کار آمدن سکان مدیریتی امروز دانشگاه آزاد اسلامی اقداماتی نیک و به یاد ماندنی در حوزه های علمی و فرهنگی انجام شده است که جای تقدیر و تشکر فراوانی را به جای گذاشته است.

دی ان ان