ورود ﺳﻪشنبه ، 6 آبان ، 1399

کد خبر: 298   |  دفعات بازدید : 1866   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

01 دی, 1393

برگزاری مراسم گرامیداشت شهید محراب آیت‎الله دستغیب در واحد کازرون

آنا: رئیس دفتر فرهنگ اسلامی واحد کازرون در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت الله دستغیب که با حضور جمعی از کارکنان، استادان و دانشجویان در مسجد امامعلی دانشگاهازاداسلامی برگزار شد،گفت:شهید دستغیب فردی انقلابی  وداری روحیه مردمی و با اخلاق ومنش خاصی مردم راراهنمایی می کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا: حجتالاسلام بینا رئیس دفتر فرهنگ اسلامی واحد کازرون گفت: شهید دستغیب از مبارزین دوران انقلاب اسلامی بوده و زندگی را بافقر و مشکلات فراوانی گذراند.

وی افزود: یکی از خصلتهای شهید دستغیب مردمی بودن او بود و همیشه برای نظرات و حرفهای مردم اهمیت خاصی قائل بود و پای درد دل مردم مینشست و خواستههای آنان را مورد بررسی و از تمام ظرفیتها برای رفع مشکلات آنان بهره میگرفت .

رئیس دفتر فرهنگ اسلامی واحد کازرون اظهار داشت آیتاله دستغیب دارای کتب و آثار ارزشمند میباشد و داستانهای قرآنی فراوانی  را از عالم قیامت و برزخ و خوف از گناه بسیارارائه داده است .

دی ان ان