ورود پنجشنبه ، 23 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 133   |  دفعات بازدید : 2669   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

16 مهر, 1392
برگزاری مراسم جشن ازدواج حضرت علی(ع) وحضرت فاطمه زهرا(س) در واحدکازرون

به مناسبت  گرامی داشت سالروز ازدواج فرخنده حضرت فاطمه (س) و حضرت علی (ع) ویژه برنامه ای در واحد کازرون باحضورجمع کثیری از دانشجویان و اساتید در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا:

حجت الاسلام والمسلمین حاج بینا رئیس دفترفرهنگ اسلامی واحد کازرون ضمن عرض تبریک به مناسبت این پیوند آسمانی گفت:

فاطمه زهرا (س) دختر پیغمبر اکرم (ص) و از دوشیزگان ممتاز عصرخویش بود.پدر ومادرش از اصیل ترین و شریف ترین خانواده های قریش بودند.از حیث جمال ظاهری وکمالات معنوی واخلاق از پدر ومادر شریفش ارث می برد.و به عالی ترین کمالات انسانی مزین بود.

حجت الاسلام بینا با تأکید بر انجام ازدواج های ساده بیان داشت: باید به دنبال همسری مناسب از بین خانواده های اصیل و با نجابت باشید و از سخت گیری و بهانه گیری بی مورد دوری نمائید  تاخداوند به زندگی شما فرزندسالم عطا نماید واز برکات مادی ومعنوی ازدواج برخوردارشوید.

سخنران بعدی حجت الاسلام قهرمانی،پیرامون شرایط ازدواج نکاتی ارزشمندی را مطرح نمودند و طی چندین سؤال ازدانشجویان به برندگان نصف هزینه سفر به مشهدمقدس هدیه دادند.

درضمن دو نفر ازدانشجویان پزشکی جلسه عقد رسمی خود را دراین مراسم برگزارکردند و هدیه سفربه مشهدمقدس به این زوج اهداء گردید.

درپایان مداح اهل بیت جناب رستگارمقدم با نوای گرمشان به جلسه رونق زیادی بخشیدند. ضما این مراسم به همت بسیج دانشجوئی ودفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه برگزارشد.

دی ان ان