ورود پنجشنبه ، 23 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 130   |  دفعات بازدید : 2480   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

15 مهر, 1392
برگزاری مراسم بزرگداشت روز دامپزشك در واحد كازرون

مراسم روز ملي دامپزشكي با حضور جمعي از اساتيد و دانشجويان دانشكده دامپزشكي واحد كازرون در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا: دكتر علي كريمي رئيس دانشكده دامپزشكي ضمن تسليت به مناسبت شهادت امام محمدتقي (ع) پيرامون تاريخچه دامپزشكي در دنیا و ایران و همچنین نقش دامپزشكي در توسعه  وسلامت جامعه مطالبي را بيان داشتند.

دكتر علی كريمي در زمينه فعاليتهای دانشكده دامپزشكي کازرون در خصوص حمايت از حيوانات و همچنين درمان و پيشگيري از امراض دامي  که بیشتر آن بصورت مشترك بين انسان و حيوانات وجود دارد سخنراني نمودند.

درادامه اين مراسم چندين مقاله توسط اساتید دانشکده دامپزشكي واحد کازرون قرائت ودر پایان از

نمايشگاهي که به همین مناسبت تحت عنوان مشاوره و کاربرد  گروه دامپزشکی بر پا شده بود دیدن وبا امكانات و تجهيزات دانشکده آشنا شدند .

لازم به ذکر است در این نمایشگاه جراحي سگ توسط دانشجویان گروه دامپزشکی انجام شد و مورد استقبال حاضرین ودانشجويان قرار گرفت.

دی ان ان