ورود چهارشنبه ، 1 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 1005   |  دفعات بازدید : 93   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

با هدف حمایت از سلامت عمومی کشور؛ کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی کازرون خون اهدا کردند

05 آذر, 1399

جمعی از کارکنان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج با هدف حمایت از سلامت عمومی کشور خون اهدا کردند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، جمعی از کارکنان بسیجی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون  به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج با هدف حمایت از سلامت عمومی کشور، برای اهدای خون در پایگاه انتقال خون شهرستان کازرون حضور یافتند.

فرمانده بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در حاشیه این مراسم با گرامیداشت هفته بسیج به خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: با توجه به کاهش شدید ذخایر بانک خون استان فارس و درخواست از مردم برای اهدای خون، کارکنان بسیجی این دانشگاه در امری خداپسندانه با هدف حمایت از سلامت عمومی کشور در پایگاه انتقال خون کازرون حضور یافتند.

محمدرضا یزدانی با بیان اینکه حضور بسیج در عرصه‌های مختلف کشور تأثیرگذار است، افزود: هدف بسیج خدمت به جامعه در عرصه‌های گوناگون ازجمله عرصه‌های امنیتی و دفاعی، اقتصادی، سازندگی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، امدادی و بهداشتی است.

وی از عوامل پایگاه انتقال خون شهرستان کازرون که صبورانه در امر سلامت عمومی کشور تلاش می‌کنند قدردانی کرد.

انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۱۲۱/

دی ان ان