ورود چهارشنبه ، 1 اردیبهشت ، 1400

کد خبر: 2018   |  دفعات بازدید : 55   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی فارس؛ جلسه اعتباربخشی رشته پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برگزار شد

22 بهمن, 1399

جلسه اعتباربخشی رشته پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی فارس برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، محمدرضا دالوند رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون، با قدردانی از حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی فارس در جلسه اعتباربخشی رشته پزشکی عمومی این واحد دانشگاهی گفت: استان فارس دارای ظرفیت‌های  مناسبی به لحاظ  فضای آموزشی و بالینی در رشته پزشکی است و وجود مسئولان دلسوز برای تلاش به‌منظور ارتقای کیفیت آموزش و سعی در رفع نواقص و مشکلات این بخش مهم درمانی، غنیمت و قابل‌ستایش است.

وی حمایت‌های دانشگاه آزاد فارس را اثربخش دانست و افزود: امروز همه باید بخش پزشکی کشور را حمایت کنیم و برای ایجاد سلامت جامعه سهیم باشیم تا جامعه از وجود افراد خیّر و خیراندیش احساس آرامش کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون درباره اعتباربخشی رشته پزشکی عمومی این واحد دانشگاهی گفت: پس از ارزیابی نمایندگان اعزامی از سازمان مرکزی و بررسی اعتباربخشی رشته پزشکی، نکات مطرح‌شده موردبحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد در اسرع وقت اقدامات لازم برای رفع نواقص انجام شود.

جایگاه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در استان فارس

محمدکاظم کاوه پیشقدم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی فارس هم در جلسه اعتباربخشی رشته پزشکی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون، با تأکید بر امتیاز و اهمیت این واحد دانشگاهی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون به لحاظ دارا بودن رشته‌های متعدد علوم پزشکی از جایگاه ویژه‌ای در استان فارس برخوردار است و ما هم تلاش می‌کنیم تا نواقص و موانع موجود برطرف شود.

وی افزود: با توجه به نیاز مقاوم‌سازی ساختمان قاآنی‌شمالی و غیرممکن بودن اسکان بخش بالینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون، مقرر شد تا فضای آموزشی دانشکده پزشکی این واحد دانشگاهی به یکی دیگر از ساختمان‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز منتقل تا  در ادامه فعالیت‌های آموزشی و بالینی برای دانشجویان رشته پزشکی خللی ایجاد نشود .

انتهای پیام/۴۱۱۷/

دی ان ان