ورود ﺳﻪشنبه ، 6 آبان ، 1399

کد خبر: 319   |  دفعات بازدید : 2805   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بازديد مهندس محسن هاشمی از پروژه‎های عمرانی واحد کازرون

18 بهمن, 1393

مهندس محسن هاشمی معاون عمرانی دانشگاهآزاداسلامي روز جمعه از ساختمانها و بیمارستان 96تختخوابی امام علی(ع) کازرون بازدید بعمل آورد

بازديد مهندس محسن هاشمی از پروژه‎های عمرانی واحد کازرون

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا ازكازرون:معاون عمرانی دانشگاهآزاداسلامی،حمیدرضا گرامی فرماندار.کازرون،مهندس بیات مدیرکل طرحهای عمرانی، مهندس کمالی مدیر کل املاک ومستغلات دانشگاهآزاداسلامی،مشاورین و پیمانکار پروژه بیمارستان 96 تختخوابی امام علی(ع) واحد کازرون از بخشهای مختلف بیمارستان بازدید کردند.

محسن هاشمی ابتدا از ساختمانهای دانشکده علومانسانی، علومپایه، فنی و مهندسی و دانشکده پزشکی، پرستاری،مامایی، مسجد امام علی(ع) آزمایشگاهها و کارگاهها،  ساخمان اداری و سلفسرویس مرکزی واحد کازرون بازدید نمود.

معاون عمرانی دانشگاهآزاداسلامی در ادامه بازدیدها به اتفاق هیأت همراه از بخشهای مختلف از جمله بخش کلینکهای تخصصی، بخش فیزیوترابی، آزمایشگاه، رادیولوژی، اورژانس، نگهداری جسد، بخش بستری جراحی، بخش بستری داخلی، بستری کودکان، بستری زنان، اعمال جراحی، اعمال جراحی زنان و بخشهای CCU- ICU- NICU و  همچنین بخشهای اداری،رفاهی و آموزشی،تأسیساتی، موتورخانه، کانالهای آدمرو و تأسیساتی بازدید کرد.

مهندس هاشمی در ادامه بازدید های خود بعد از بازدید بیمارستان وارد مجتمع خوابگاهی دانشگاه شد و از نزدیک ساختمانهای  رفاهی را مورد بازدید قرار داد و با تأکید بر افزایش ایجاد فضای سبز خواهان ساماندهی فضای سبز بیشتر در محیطهای  دانشگاه و خوابگاهها شدند.

مهندس هاشمی در حاشیه این بازدیدطی مصاحبه با خبرگزاری آنا هدف ازسفر به شهرستان کازرون را در قالب بازدیدهای دورهای ذکر کرد و ضمن ابراز رضایت ازوضعت مطلوب دانشگاه گفت: دانشگاه کازرون را تاکنون ندیده بودم و تنها از طریق اخبار واطلاع رسانیها دنبال می کردم اما در این سفرفرصت خوبی بود و از قسمتهای مختلف آن بازدید کردم و از نزدیک شاهد پیشرفت های این دانشگاه قرارگرفتم.

وی با بیان اینکه واحدکازرون برای مدتی با کاهش دانشجو روبرو بوده است بیان داشت:خوشبختانه درچند سال اخیر با تدابیرلازم از سوی ریاست وهیات ریسه این واحد ازجمله ایجاد وراه اندازیرشته های کارشناسی ارشد متناسب دو باره جایگاه خودش را حفظ نماید واین دغدغه رادر سطح واحد کازرون برطرف نماید.

معاون عمرانی دانشگاه آزادافزود:واحد کازرون دارای قابلیت های فراوانی است که با راه اندازی بیمارستان96تختخوابی امام علی(ع) این واحد دانشگاهی جامعه و مردم کازرون   بتوانند ازخدمات در مانی بیشتری بهرهمند شوند.

معاون عمرانی دانشگاه آزاد سپس با حضوردردفترحجهالاسلام حجت الاسلام والمسلمین خرسند امامجمعه کازرون از نزدیک با وی دیدار وگفتگو کرد .

در این دیدار حجت الاسلام حجت الاسلام والمسلمین محمد خرسند امام جمعه کازرون با بیان اینکه دانشگاه آزاد یکی از برکات و رویش های علمی نظام جمهوری اسلامی است، اظهار داشت: زمانی رفتن به دانشگاه برای جوانان یک آرزوی دست نیافتنی بود اما امروز به برکت انقلاب اسلامی و مردمی شدن دانشگاه و علم که توسط دانشگاه آزاد صورت گرفت، رفتن به دانشگاه آسان شده است که جا دارد از مسئولان این دانشگاه  تقدیر و تشکر کرد.

خرسند با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد باید توجه بیشتری در بعد فرهنگی و اعتقادی دانشجویان خود داشته باشد، بیان داشت: با توجه به مشکلات دانشجویان غیر بومی به ویژه دانشجویان دختر، مسئولان دانشگاه آزاد باید سازوکاری برای پذیرش دانشجویان بومی دختر تدوین نمایند.

امام جمعه کازرون خواستار تلاش بیشتر مسولان دانشگاه آزاد برای ارتقای علمی رشته های دانشگاه ای این دانشگاه شد و گفت: بهتر است مسئولان دانشگاه به بعد علمی توجه بیشتری داشته باشند و به مسائل حاشیه ای، سیاسی و جنایی ورود نکنند.

وی خواستار تسریع در راه اندازی بیمارستان امام علی (ع) دانشگاه آزاد واحد کازرون شد و عنوان داشت: این بیمارستان هم مورد نیاز دانشجویان پزشکی دانشگاه است و هم کمک بسزایی به وضعیت درمانی مردم کازرون می کند.

معاون عمرانی دانشگاه آزاد به احداث و راه‌اندازی بیمارستان امام علی (ع) کازرون اشاره کرد و افزود: در راستای راه‌اندازی سریع این بیمارستان آیت الله هاشمی رفسنجانی و  دکترمیرزاده رئیس دانشگاه آزاد کشور تأکید فراوان دارند که امیدواریم در تجهیز این بیمارستان آینده نزدیک شاهد بهره‌برداری آن باشیم. خرسند در پایان خواستار پرداخت معوقات مالی زمین موقوفه دانشگاه آزاد کازرون شد.

مهندس هاشمی رفسنجانی در پایان از مجموعه تاریخی بیشابور دیدن و از قسمتهای مختلف شهر تاریخی و موزه آثار باستانی دیدن نمود و سپس کازرون را بسوی شهرستان نورآبادممسنی ترک کرد

دی ان ان