ورود دوشنبه ، 18 اسفند ، 1399

کد خبر: 407   |  دفعات بازدید : 2165   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

23 آبان, 1394

افسر سابق نیروی دریایی امریکا در این همایشی که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کازرون بصورت پرسش وپاسخ برگزارگردید، گفت مالیاتی که به دولت آمریکا می پردازم صرف کشتار مردم بی گناه شود

افسر سابق نیروی دریایی آمریکا در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

افسر سابق نیروی دریایی امریکا در این همایشی که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد کازرون بصورت پرسش وپاسخ برگزار شد،گفت:مالیاتی که به دولت آمریکا می پردازم صرف کشتار مردم بی گناه شود.

به گزارش خبر گزاری آنا، کنس اوکیف در همایش آمریکا از شعار تا واقعیت در کازرون افزود: از حضور در ایران خرسندم، دولت آمریکا بزرگترین قاتل دنیا است چون تاریخش با جرم و جنایت شکل گرفته است .
اوکیف گفت: در آمریکا با این باور و عقیده بزرگ می شویم که بزرگ ترین کشور و ملت کره زمین هستیم و بر این اعتقاد بود که در نیروی دریایی آمریکا خدمت می کردم که برای سعادت و برای کرامت انسان ها می جنگنم اما وقتی تخلف ما فوق خودم را گزارش دادم مرا تنبیه کردند و این تنبیه موجب بیداری من شد و به تمام حقایق آنها شک کردم.
وی افزود: رسانه های آمریکا چهره ای کاریکاتوری از ایران و کشورهای مسلمان به نمایش می گذارند که با حقیقت فاصله دارد.

لازم به یادآوری است ادامه جلسه این نظامی امریکایی با دانشجویان به صورت پرسش وپاسخ همراه بوده است.

کنس اوکیف در این مراسم که با حضور پرشورا دانشجویان دانشگاه در پاسخ سوالی ، اظهار داشت: خود را یک فرد فراملی دانسته و خالکوبی های موجود در بدن من حاوی نمادهایی است که نشان دهنده این موضوع است

که همه انسان ها با هم خواهر و برادرند و نباید خود را محدود به تقسیم بندی های مرسوم کنند.

افسر سابق نیروی دریایی امریکا با اشاره به برخی از جنایت های امریکا، تصریح کرد: ایالت متحده امریکا بدون شک بزرگ ترین قاتل دنیا است و نباید به این موضوع افتخار کند.

کنس اوکیف در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان که پرسیده بود “چرا پاسپورت امریکایی خود را به آتش کشاندی”، گفت: این اقدام من یک اقدام نمادین بود و در واقع می خواستم بگویم که ملیت امریکایی را قبول ندارم؛ چون هر کس که به عنوان یکی شهروند امریکایی به شمار آید می بایست مالیات های زیادی بپردازد و کیست که نداند که این مالیات های صرف کشتار مردم مظلوم جهان می شود؟

وی در پاسخ به سوال یکی دیگر از دانشجویان مبنی بر اینکه آیا لبخند دیپلمات های ایرانی می توان سیاست های خضمانه امریکا را نسبت به ایران کاهش دهد، گفت: این یک تفکر مضحکانه، خنده دار و ابلهانه است که کسی فکر کند اگر با سیاست مداران امریکایی به گونه نرم  و با خنده رفتار کند رفتار آن ها تغییر خواهد کرد؛ من در امریکا زندگی کرده ام و سیاست مداران کشورم را خوب می شناسم.

تفنگ دار سابق نیروی دریایی امریکا، تاریخ ایران را آکنده از صلح و مهربانی توصیف کرد و بیان داشت: در واقع می توان گفت که اگر شما ایرانی ها در برابر این فشارها و حملات مختلفی که به شما می شود موضع مناسبی نداشته باشید و عصبانی نشوید غیرطبیعی هستید.

کنس اوکیف  به سؤال یکی از دانشجویان که منشأ تغییر تحولش را جویا شده بود، اینگونه پاسخ داد: من در امریکا به دنیا آمده ام و رسانه های امریکایی با شگردهای مختلف مغز من و دیگر امریکایی ها را شستشو داده بودند و بر ما باورانده بودند که امریکا بهترین کشور در دنیا است.

وی اضافه کرد: در سن ۱۹ سالگی وارد نیروی دریایی ایالت متحده شدم و بر اساس همان تبلیغات فکر می کردم که به عنوان یک تفنگ دار برای ارزش ها و آرمان های انسانی می جنگم.

این فعال صلح طلب ضدّ صهیونیست ادامه داد: ما در آمریکا با این باور و عقیده بزرگ می شویم که بزرگترین کشور و ملت کره زمین هستیم و بر این اعتقاد بودم که نیروی دریایی که در آن خدمت می کردم برای سعادت و کرامت انسان می جنگد اما وقتی تخلف مافوقم را گزارش دادم و تنبیه شدم این تنبیه موجب بیداری من شد و به تمام حقایق شک کردم.

کنس اوکیف افزود:  بعد از آن تنبیه ناعادلانه سایه ای از شک و تردید بر روی باورهای من ایجاد شد و بر همه اعتقادات قبلی خود شک کردم که یکی از این موضوعات تبلیغات ضدّایرانی موجود در امریکا بود.

وی تصریح کرد: در ایالت متحده امریکا و اسرائیل حجم تلقین پذیری از همه کشورهای جهان بیشتر است.

این افسر سابق امریکایی گفت: رسانه های امریکایی چهره ای مشمئزکننده و کاریکاتوری را از ایران و کشورهای مسلمان به نمایش می گذارند که با حقیقت فاصله زیادی دارد.

کنس اوکیف با انتقاد از سیاست های نظامی ایالت متحده امریکا گفت: نیروهای دفاعی امریکا همواره هجومی عمل کرده اند که بر خلاف آن چیزی است که بیان می شود اما در تاریخ چند صد ساله اخیر ایران حتی یک هجوم سراغ نداریم.

وی با بیان اینکه هر آنچه را فکر کنم حقیقت است را به زبان می آورم، خاطرنشان کرد: برایم مهم نیست دیگران در خصوص من چه فکر می کنند البته مردم امریکا در حال بیدار شدن هستند و کم کم خودشان را از چرخه دروغ بیرون می آورند.

این چهره صلح طلب ضدّصهیونیست با بیان اینکه در امریکا دولت و کلیسا از هم جدا هستند، اظهار داشت: زمانی دین می تواند در خدمت سیاست باشد که آن دین فاسد نشده باشد و مسیحیت امروز قادر به این کار نیست.

کنس اوکیف القاعده، داعش و جبهه النصره را نمونه هایی از استفاده دین و مذهب فاسد در سیاست دانست و گفت: در بین رهبران مذهبی سیاسی دنیا تنها در ایران مشاهده کرده ام که دین و سیاست ارتباط مناسبی با هم دارند و حرام دانستن استفاده غیرصلح آمیز از انرژی هسته ای، نمونه ای از این ارتباط درست است چون رهبر فعلی و پیشین ایران نمونه یک فرد مذهبی، مردمی، صادق، سیاستمدار و شجاع هستند.

دی ان ان