ورود یکشنبه ، 17 اسفند ، 1399

کد خبر: 409   |  دفعات بازدید : 2305   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

23 آبان, 1394

گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون، مسابقه« حجم سازی با لیوان یکبار مصرف و عناصر خطی» با حضور باشکوه دانشجویان و اساتید برگزارگردید.

اجرای مسابقه حجم سازی با لیوان یکبار مصرف و عناصر خطی در واحد کازرون

به گزارش خبر نگارخبرگزاری آنا، د کترسها پورمحمدمدیرگروه رشته معماری واحد کازرون اظهارداشت:این نوع فعالیت ها به منظورتقویت کارههای گروهی وافزایش خلاقیت دانشجویان صورت می گیرد ودرجهت بالا بردن سطح روحیه آنان بسیارمفیدوموثرمیباشد.

مسابقه با حضورجمعی ازاساتید گروه ازجمله دکترآرش پسران، خانم دکترسها پورمحمد، مهندس عبدالمجید ادیبی، مهندس بابک رحمانیان ومهندس مریم حیدری برگزارشد.

این مسابقه باشرکت دانشجویان کارشناسی پیوسته و ناپیوست درگروههای سه و چهارنفره شروع به کارکردندونتیجه مسابقه با کسب مقام اول به گروه خانم ها سارا عباسی، الناز ریحانی، نازنین شفیعی و آقای میثم طیبی

و مقام دوم به صورت مشترک میان دوگروه تقسیم شد مقام دوم آقایان احمد پورقیومی ورضا طاهری و مقام سوم: خانم ها نجمه مهرزاده، شادی کبیری

و آقایان امیر پرویزی، سجاد توکلی بوده است

.