ورود سه شنبه ، 12 فروردين ، 1399

کد خبر: 962   |  دفعات بازدید : 228   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

14 دي, 1398

دانشگاه آزاد اسلامی در واحد کازرون  با محکوم‌کردن جنایت و عملیات تروریستی آمریکا در بغداد، شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفتند.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون شهادت سردار سلیمانی را تسلیت گفتند

به گزارش خبرنگارآنا،  استادان، کارکنان، تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشجویان ، بسیج اساتید، دانشجویی و کارکنان، انجمن‌های اسلامی در بیانیه‌ها و پیام‌های جداگانه علاوه بر محکوم کردن حادثه به شهادت رساندن  و عملیات تروریستی که از سوی آمریکای جنایتکار در حومه فرودگاه بغداد صورت گرفت این جنایت  را محکوم و شهادت فرمانده شهید سپهبد سلیمانی و همراهان را  تسلیت گفتند.

دانشگاهیان شهادت این سردار رشید اسلام را به نایب بر حق امام زمان (عج) مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای، ملت ایران و همه همرزمانش، خانواده محترم و فرزندانش تسلیت و تبریک گفتند.

دانشگاهیان یادآور شده‌اند که پیام اصلی سردار رشید اسلام به همه دلسوزان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و دین و مکتب «مقاومت و استقامت» و مبارزه با نظام سلطه و مستکبران عالم است؛ بنابراین تا آخرین لحظه عمرمان این پیام ارزشمند را نصب‌العین خود قرار داده و از هرگونه سستی و وادادگی دربرابر سلطه‌جویان مستکبر اعلام انزجار می‌کنیم.

دانشگاهیان از دولت، مسئولان امنیتی، نیروهای نظامی و انتظامی و مسئولان مربوط، برخورد شدید با عاملان این جنایت و انتقام‌گیری سخت از مسببان ترور سردار سلیمانی را خواستار شده‌اند