ورود سه شنبه ، 12 فروردين ، 1399

کد خبر: 939   |  دفعات بازدید : 224   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

22 آبان, 1398

دستورالعمل تعداد واحدهای درسی دوره دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی از سوی معاونان علوم، مهندسی و کشاورزی و علوم انسانی، هنر و معماری دانشگاه ابلاغ شد.

تعداد واحدهای درسی دوره دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دستورالعمل تعداد واحدهای درسی دوره دکتری تخصصی (Ph.D) دانشگاه آزاد اسلامی از سوی جواد علمائی معاون علوم، مهندسی و کشاورزی و عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی، هنر و معماری دانشگاه آزاد اسلامی به رؤسای استان‌ها، واحدها، مراکز آموزشی و معاونت آموزش های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ شد.

براساس این دستورالعمل تعداد واحدهای درسی دوره دکتری تخصصی ۳۶ واحد است که از این تعداد، ۱۲ تا ۱۸ واحد آموزشی و ۱۸ تا ۲۴ واحد پژوهشی (رساله) است که مطابق برنامه درسی مصوب هر رشته تحصیلی لحاظ می شود.

در این دستورالعمل تأکید شده که دانشجو در هر نیمسال تحصیلی لازم است حداقل ۶ و حداکثر ۱۰ واحد درسی از دروس تخصصی و اختیاری را با توجه به برنامه درسی رشته تحصیلی انتخاب کند.

انتهای پیام/۴۰۴۰/