ورود دوشنبه ، 1 مهر ، 1398

کد خبر: 909   |  دفعات بازدید : 186   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

الوانی: برگزاری امتحانات باید با آرامش ، آسایش و رفاه همراه باشد

26 خرداد, 1398

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون گفت: برگزاری امتحانات سالم تنها با داشتن فضای مناسب همراه با آرامش، آسایش و رفاه محیطی محقق می شود

الوانی: برگزاری امتحانات باید با آرامش ، آسایش و رفاه  همراه باشد

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا ازکازرون، دکتر جمال الدین الوانی امروز صبح در باز دید از محل برگزاری امتحانات پایان ترم این دانشگاه، با آرزوی موفقیت برای دانشجویان گفت: عوامل اجرایی سعی کنند با برنامه ریزی دقیق در حد امکان تردد کمتری در سالن ها داشته باشند و موجب تمرکز بیشتری برای دانشجویان باشند.

وی با بیان اینکه باید از ظرفیت های موجود حد اکثر بهره را گرفت، گفت: برای برگزاری امتحانی سالم از نیروهای با تجربه استفاده شود و از پراکنده گی افکار دانشجو پیشگیر شود و دانشجو در محل امتحانات به جز فکر پاسخ دادن به سوالات هیچ دغدغه ای نداشته باشد..

الوانی افزود: کلمه امتحانات خودش استرس زا است و ما باید در مقابل آرامش را در محیط تقویت کنیم تا دانشجویان بتوانند حاصل تلاش یک ترم زحمات خود را محک زده و  نتیجه واقعی را دریافت کند.

الوانی: برگزاری امتحانات باید با آرامش ، آسایش و رفاه  همراه باشد