ورود پنجشنبه ، 27 تير ، 1398

کد خبر: 908   |  دفعات بازدید : 68   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

25 خرداد, 1398

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از اخذ موافقت اصولی برای افزایش تعداد تخت‌های بیمارستان آموزشی امام علی(ع) این واحد دانشگاهی خبر داد.

الوانی خبر داد/ موافقت اصولی با افزایش تخت‌های بیمارستان امام علی(ع) کازرون

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، جمال‌الدین الوانی ظهر امروز در بازید تیم بازرسان دانشگاه علوم پزشکی استان فارس از بخش‌های مختلف بیمارستان آموزشی امام علی(ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون اظهار کرد: این بیمارستان در سال ۱۳۸۸ با زیربنای حدود ۱۴ هزار مترمربع شروع به کار کرد و در سال ۱۳۹۷ این پروژه از پیمانکار تحویل قطعی شده و آماده تجهیز و بهره‌برداری است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از اخذ موافقت اصولی برای افزایش تعداد تخت‌های بیمارستان آموزشی امام علی(ع) این واحد دانشگاهی از ۹۶ تخت به ۱۱۲ تخت خبر داد.

به گزارش خبرگزاری آنا، بازرسان دانشگاه علوم پزشکی استان فارس از بخش‌های مختلف بیمارستان بازدید کردند