ورود پنجشنبه ، 27 تير ، 1398

کد خبر: 893   |  دفعات بازدید : 82   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

25 ارديبهشت, 1398
   فرماندار کازرون/ پیشرفت هر جامعه بستگی به تلاش نخبگان دارد

فرماندار کازرون گفت: پیشرفت هر جامعه‌ای بستگی به میزان علم و دانش و تلاش نخبگان آن جامعه دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، داریوش دهقان صبح امروز با حضور در محل آزمایشگاه رشته ژنتیک  دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با جمعی از استادان و دانشجویان مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری این مرکز گفتگو کرد.

وی با اشاره به نقش و اهمیت بالایی که علم ژنتیک در جهان امروز و طبیعت دارد، گفت: ژنتیک در کشورهای پیشرفته علمی و فنی به‌ویژه در علم وراثت نقش تعیین‌کننده‌ای در امر نیازها و تغیرات دارد و کاربرد این علوم علاوه بر دخالت در درمان، پیشگیری و سلامت انسان‌ها و طبیعت می‌تواند در تمام علوم حتی قضایی و پلیسی هم دخالت و کمک قابل توجهی داشته باشد.

فرماندار کازرون اضافه کرد: امروز جامعه دانشگاهی موفق است که در زمینه تحقیق و پژوهش گام بردارد و آموزش به تنهایی کارساز نیست و باید در تولید علم و دانش با بهره‌گیری از تکنیک‌های روز دنیا تلاش شود، پیشرفت هر جامعه‌ای بستگی به میزان علم و دانش و تلاش نخبگان آن جامعه دارد.

به گزارش آنا؛ فرماندار کازرون به همراه معاونان خود و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در بازدید از دانشکده‌های فنی و مهندسی، پزشکی، مامایی و پرستاری، علوم آزمایشگاهی، بهداشت عمومی، دانشکده علوم انسانی و علوم پایه با جمعی از استادان و دانشجویان گفتگو و دقایقی بر روی صندلی کلاس درس در جمع دانشجویان نشست.

انتهای پیام/۴۰۷۸/