ورود چهارشنبه ، 7 فروردين ، 1398

کد خبر: 832   |  دفعات بازدید : 179   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

26 آذر, 1397
به همت حوزه معاونت فرهنگي دانشجوئي دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون كرسي مناظره ای آزاد انديشي تحت عنوان چرا شعار مرگ بر آمريكا بعد از چهار دهه در ایران ادامه دارد، برگزار شد.
برگزاری كرسي آزاد انديشي با موضوع چرا مرگ بر آمريكا در واحد کازرون

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا ازکازرون، محمد جلیل کوشکی دانشجوی مخالف ادامه مرگ بر امریکا در جامعه در كرسي مناظره ای آزاد انديشي تحت عنوان چرا شعار مرگ بر آمريكا با بیان اینکه امریکا درجهان دارای هویت و قدرت اول جهان است گفت:«امریکا کشوری مستقل و دارای قدرت برتری جهان و نیز توانائي دخالت در سياست و اقتصاد ديگركشورها را دارد، لذا برای رفع مشکلات سیاسی و اقتصادی کشور خودمان باید از ایجاد تنش و دشمنی با او خود داری و شعار مرگ بر آمريكا را كنار بگذاريم، زیرا این عمل تنها موجب بیشتر شدن کینه دولت و ملت امریکا با ما می شود و در کل با هر كشوري که بخواهیم ارتباط برقرار کنیم آنها با استفاد از نفوظ خود نمی گذارد هیچ رابطه ای صورت بگیرد.»

امین بحرامی دانشجوی موافق ادامه شعار مرگ بر امریکادر گفت: « در روايات متعدد از ائمه اطهار ( نقل شده است كه تولي و تبري يعني دوست داشتن دوستان خدا و "تبري"به معناي بيزاري جستن و تنفر از دشمنان خدا. و اگر ما خوب دقت كنيم آمريكائي ها با كارنامه ننگين خود هيچ جايگاهي در جوامع  بین‌المللی ندارد، پس بر اساس عقل و فطرت مي توان يافت كه هر جا ظلمي در جهان صورت مي گيرد رد پاي آمريكا وجود دارد و بايد به يار ي مظلوم شتافت و ظالم را محكوم كرد.»

این دانشجو تصریح کرد:« آمريكايها هميشه چشم طمع به منابع ملي ما داشته اند و بدنبال فريب افكار عمومي در جهت تامين منافع خودشان هستند و در كشور ما كودتا هاي مختلفي براه انداخت تا بتواند حكومت مورد دلخواه خود را روي كار بياورندکه بتوانند مراکز فحشا مراكز جاسوسي باشد و در سالهای اخیر ميلياردها سرمايه هاي مادي و معنوي اين كشور را از طریق راه اندازی جنگ، كودتا؛ تحريم؛ و بر هم زدن معادلات منطقه اي؛ ایجاد گروهك هاي تروريستي و ترور هزاران ايراني بيگناه كه تعداد زيادي از آنان از دانشمندان و علما بوده است و در کل قابل اعتماد نیستند.»