ورود شنبه ، 28 مهر ، 1397

کد خبر: 804   |  دفعات بازدید : 55   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

با حضور ۱۷ نفر از دانشجویان؛ مرحله دوم مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برگزار شد

17 مهر, 1397
فرزانه شیرویس‌زاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در کازرون، اظهار کرد: مرحله دوم آزمون بخش کتبی بیست و سومين دوره مسابقات قرآن و عترت با حضور ۱۷ نفر از دانشجویان در ‌رشته‌های احكام، آشنايی با احاديث اهل بيت، آشنايی با صحيفه سجاديه، حفظ موضوعی قرآن كريم و آشنايی با ترجمه و تفسير قرآن با محوریت قرآن و عترت (ع) در مسجد امام علی(ع) واحد کازرون  برگزار شد.

مرحله دوم مسابقات قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با حضور ۱۷ نفر از دانشجویان برگزار شد.

مسئول قرآن و عترت خواهران واحد کازرون افزود: دانشجویانی که در این بخش از مسابقات افرادی که به مرحله دوم مسابقات راه یافته‌اند از بين  ۶۰ نفر ممتاز مرحله اول بوده‌اند كه توانستند بيشترين امتياز را كسب کنند.

انتهای پیام/ ۴۰۸۲/