ورود چهارشنبه ، 28 آذر ، 1397

کد خبر: 801   |  دفعات بازدید : 179   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

با مصوبه دانشگاه آزاد اسلامی؛بدهی بیمارستان امام علی(ع) دانشگاه آزاد اسلامی کازرون کاهش می‌یابد

09 مهر, 1397

بدهی بانکی بیمارستان امام علی(ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با مصوبه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی کاهش می‌یابد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، محمدکاظم کاوه پیشقدم رئیس جدید بیمارستان امام علی(ع) واحد کازرون در نشستی با حضور جمعی از متخصصان و صاحب‌نظران امور پزشکی کازرون، اظهار کرد: هدف اصلی از احداث بیمارستان امام علی(ع) ارتقای سطح بهداشت، درمان و خدمت‌رسانی به مردم منطقه و آموزش دانشجویان پزشکی و علوم پزشکی واحد کازرون است.

وی با بیان اینکه احداث این بیمارستان هزینه زیادی برای دانشگاه آزاد اسلامی به‌همراه داشته است، افزود: در مصوبه‌ای که از سوی سازمان مرکزی دانشگاه اعلام شد، بدهی بانکی بیمارستان از مبلغ ۲۹۰ میلیارد ریال به ۱۲۰ میلیارد ریال کاهش می‌یابد.

دکتر محمد‌مهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی به‌تازگی با صدور احکامی، محمدکاظم کاوه پیشقدم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و جمال‌الدین الوانی سرپرست واحد کازرون را به‌عنوان اعضای کمیته عالی راه‌اندازی بیمارستان امام علی (ع) واحد کازرون منصوب کرد.

انتهای پیام/۴۰۶۲/۴۰۸۲/