ورود چهارشنبه ، 28 آذر ، 1397

کد خبر: 800   |  دفعات بازدید : 166   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس عنوان کرد: رفع دغدغه اشتغال با استفاده از ظرفیت شهر تاریخی بیشاپور در استان فارس

09 مهر, 1397
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، شهر تاریخی بیشاپور را منبع درآمدزایی خوبی برای این استان دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، محمدکاظم کاوه‌پیشقدم در مراسم اختتامیه کارگاه «ضیافت اندیشه» استادان دانشگاه آزاد اسلامی فارس که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برگزار شد، اظهار کرد: کازرون، ظرفیت‌های بسیار بالایی دارد و مجموعه تاریخی شهر بیشاپور می‌تواند منبع در‌آمد‌زایی برای استان فارس باشد و با استفاده از این ظرفیت، مشکل بیکاری در استان برطرف خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز ادامه داد: این کارگاه با هدف دانش‌افزایی و به‌مدت چهار روز در دو نوبت صبح و عصر در روزهای هفتم و هشتم مهر در حال برگزاری است.

فرماندار کازرون هم گفت: دانشگاه آزاد شیراز با داشتن ۱۸۰ عضو هیأت علمی، سرمایه بسیاری خوبی برای ارتباط، تعامل و توسعه شهری دارد و از این موضوع باید به بهترین شکل استفاده کرد.

داریوش دهقان تصریح کرد: دانشگاه یک مرکز علمی و محلی بوده و برای تبادل نظر سیاسی و اجتماعی است.

انتهای پیام/۴۰۶۲/۴۰۸۲/خ