ورود چهارشنبه ، 28 آذر ، 1397

کد خبر: 798   |  دفعات بازدید : 213   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس خبر داد: موافقت با درخواست‌ اسکان دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

08 مهر, 1397

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس گفت: درخواست اسکان در خوابگاه برای دانشجویان خانم دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون بدون مشکل پذیرفته می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کازرون، محمدکاظم کاوه‌ پیشقدم ظهر امروز در بازدید از نحوه ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از فرآیند ثبت‌نام ابراز خرسندی کرد و گفت: امسال با وجود کم‌بودن دانشجو در کشور به لطف خداوند در واحد کازرون استقبال خوبی شد و آمار ثبت‌نام‌شدگان امیدوارکننده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با داشتن امکانات و کادر هیأت علمی مجرب و با داشتن 33 سال تجربه خدمت صادقانه، امروز شاهد حضور جمع زیادی از دانشجویان متقاضی ثبت‌ نام در رشته‌های مختلف همراه است و جوانان مشتاق به‌همراه خانواده‌ها برای تکمیل مدارک ثبت‌ نام مراجعه کرده و با سرعت و دقت زیاد، کارها انجام می‌شود.

کاوه‌ پیشقدم خاطرنشان کرد: در قسمت خواهران کسانی که نیاز به اسکان در خوابگاه دانشجویی دارند، می‌توانند درخواست خوابگاه را تکمیل و بدون دغدغه وارد خوابگاه شوند.

انتهای پیام/4062/