ورود چهارشنبه ، 28 آذر ، 1397

کد خبر: 797   |  دفعات بازدید : 146   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

03 مهر, 1397
آزاده و جانباز هشت سال دوران دفاع مقدس گفت:« وجود امنیت و آرامش امروز کشور حاصل تلاش و ایثارگری شهدا و نیروهای مدافع درسراسرکشورو حتی خارج از مرزها است.»
گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا ازکازرون، سردار رحیم قنبری فرمانده هشت سال دفاع مقدس در جمع کارکنان و اعضای بسیج کارمندی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با بیان خاطراتی گفت: « ازهفته آغازجنگ بصورت داوطلبانه با مقداری آذوقه ساده از کازرون بسمت خوزستان حرکت کردیم و از روز هشتم جنگ در خرمشهر وارد عرصه دفاع مقدس شدیم.»

سردار قنبری اظهارکرد:« اگر امروز در کشور امنیت و آرامش  هست مدیون تلاش، پایمردی و ایثارگری رزمندگانی است که سالها در مقابل زیاده خواهی دشمن ایستاده گی کردند و هنوز هم عزتمندانه ایستاده اند و در غرب و جنوب کشور و حتی فراتر از مرزها با نثار جان خود این اجازه را به دشمن نمی دهندکه بخواهد استقلال ما را تضعیف کند.»

سرپرست واحد کازرون با محکوم کردن حمله کور تروریستی در شهر اهواز، گفت:« شهادت جمعی از هم وطنان و نیروهای مدافع امنیت را تسلیت می گویم و امیدوارم با یاری خداوندو همت و تلاش نیروهای امنیتی و نظامی در اولین فرصت انتقام خون شهدا و آسیب دیدگان این حادثه تلخ را از گروههای تروریستی بگیرند.»

دکترجماالدین الوانی با تقدیر از سردار رحیم قنبری که در بیشتر صحنه ها و عملیات های جنگ تحمیلی در دهه شصت  نقش موثری داشته است گفت:« این آزاده و جانباز عزیز با داشتن تجربیات زیادی از آن دوران، امروز بعنوان صندوقچه اسرار جنگ حضوردارندو دارای خاطرات زیادی از لحظه های  جنگ در قالب جنگهای نامنظم و یا کوچه به کوچه در سطح شهرها به همراه خود دارد.»