ورود چهارشنبه ، 28 آذر ، 1397

کد خبر: 787   |  دفعات بازدید : 309   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

27 تير, 1397

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحدکازرون با شرکت در اردوی جهادی در روستاهای محروم از توابع بخش بالاده اقدام به پذیرش و ویزیت رایگان بیماران کرد.

ویزیت رایگان بیمار از سوی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی کازرون در اردوی جهادی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، جمال‌الدین الوانی به همراه جمعی از معاونان و اعضای هیات علمی واحد کازرون با حضور در محل برگزاری اردوی جهادی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته و گرمسیری شهر بالاده با بیان اینکه مردم این مناطق بسیار محروم هستند و حتی به امکانات اولیه زندگی هم دسترسی ندارند، گفت: «دراین راستا استادان و دانشجویان واحد کازرون در قالب اردوی جهادی با تشکیل کارگروه‌های تخصصی از جمله بهداشت و سلامت، ایجاد کمپ درمانگاهی دامپزشکی، برپایی کلاس‌های فرهنگی، آموزشی، هنری، ورزشی، مشاوره‌ای و نیز تیم مهندسی عمران دانشگاه توانستند فعالیت‌های خوبی را در این مدت کوتاه انجام دهند.»

وی اظهار کرد: «بسیج دانشجویی واحد کازرون همه ساله با حضور در روستاه‌های بسیار دور دست که بیشتر در مسیر آسیب‌های اجتماعی قرار دارند، به یاری آنها آمده و امسال در گرمترین فصل سال با عزمی راسخ‌تر از گذشته عازم مناطق محروم و کمتر توسعه یافته شهربالاده شده تا علاوه بر جهاد با نفس برای پیشرفت و آبادانی روستاها تلاشی عظیم داشته باشند.»

الوانی افزود: «نباید فراموش کرد که اردوی جهادی مکتب و جایگاه افراد بزرگی چون شهید حججی بوده است و تنها با داشتن هدف و اخلاص می‌توان از این فرصت به‌دست آمده بهره لازم و کافی را بدست آورد.»

معاون فرهنگی دانشجویی واحد کازرون نیز در جمع دانشجویان اردوی جهادی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب بر تداوم و تقویت ایجاد اردوهای جهادی تاکید دارند، گفت: «اردوی جهادی یک دوران کوتاه است اما، یک پدیده بسیار پر محتوا است و شرکت در این اردو ارزش معنوی بالایی دارد و نیزگامی است در مسیر ادامه راه شهیدانی چون محسن حججی که روزی در این سنگر تقوای الهی فعالیت داشته است.»

علی اکبر عارف افزود: «اردوی جهادی فرصتی ارزشمند برای ایجاد زیرساخت جهاد نظامی است و مصداق بارز ایثار و فداکاری در کنار جهاد و مبارزه با نفس و رذیلت‌هایی است که انسان را از مسیر سعادت به شقاوت و نیستی کشیده و از یک دانشجوی ساده بسیجی در بارگاه لایزال الهی یک بنده ویژه و نورچشمی می‌سازد.»

وی با تأکید بر رایگان بودن خدمات ارائه شده از سوی اردوهای جهادی خاطرنشان کرد: «خوشحال هستیم که برنامه‌های ما با استقبال و همکاری خوب و بی‌نظیر مردم روستا روبه‌رو است و امیدواریم با ارتقای سطح کیفی و کمی خدمات اردوهای جهادی با کمک مسئولان بتوانیم بخشی از مشکلات زیرساختی و فرهنگی روستاهای محروم را مرتفع سازیم.»