ورود چهارشنبه ، 23 آبان ، 1397

کد خبر: 785   |  دفعات بازدید : 230   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس:مرکز مهارت‌های بالینی بستری برای آموزش‌ دانشجویان پزشکی است

11 تير, 1397

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس گفت: مراکز مهارت‌های بالینی با محیطی ایمن، ساختارمند و شبیه‌سازی شده، می‌تواند بستری ارزشمند برای آموزش مهارت‌های بالینی دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، جمال‌الدین الوانی که همزمان ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون را هم بر عهده دارد در بازدید از مرکز مهارت‌های بالینی این دانشگاه اظهار کرد: «گسترش و تجهیز این مرکز موجب می‌شود تا دانشجویان علوم پزشکی بتوانند مهارت‌های ارتباطی، شرح حال‌گیری، معاینه و مهارت‌های پروسیجرال را قبل از استفاده از شرایط واقعی بالینی، تمرین و اطلاعات لازم را کسب کنند.»

الوانی در جمع مربیان گروه پرستاری واحد کازرون تأکید کرد: «با توجه به اهمیت آموزش مهارت‌های بالینی و تأکید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی لازم است برنامه‌ای برای انسجام این آموزش‌ها در دستور کار قرار گیرد تا مرکز مهارت بالینی این واحد بتواند با هدف طراحی و اجرای آزمایشی مهارت‌های بالینی منطبق با استانداردهای وزارت بهداشت فعالیت کند.»

وی با بیان اینکه دوره صلاحیت‌های بالینی برای دانشجویان پزشکی عمومی الزامی شده است، خاطرنشان کرد: «با توجه به تجهیز کامل این مرکز، امیدواریم در آینده علاوه بر استفاده دانشجویان رشته پزشکی واحد کازرون، دانشجویان دیگر واحدهای همجوار هم بتوانند از این مرکز آموزشی بهره‌مند شوند.»

مختار مختاری معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون هم بیان کرد: «مرکز مهارت‌های بالینی در دانشکده پرستاری و مامایی واحد کازرون با هدف ارتقای کیفی آموزش بالینی دانشجویان این رشته‌ها به صورت جداگانه و مستقل و با افزایش حداکثری مساحت و تجهیزات لازم ایجاد شده و این امر همواره مورد تأکید هیأت‌های بورد تخصصی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده است.»

مختاری با قدردانی از تلاش مربیان پرستاری درباره راه‌اندازی مرکز مهارت‌های بالینی خاطرنشان کرد: «مشارکت همه مربیان پرستاری در برگزاری آزمون اسکی که به صورت هماهنگ در روزهای 16 و 17 تیر 97 برگزار می‌شود، الزامی است.»