ورود يکشنبه ، 1 مهر ، 1397

کد خبر: 784   |  دفعات بازدید : 206   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

رقابت بیش از 1200 داوطلب آزمون استخدامی در دانشگاه آزاد اسلامی کازرون

15 تير, 1397

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از برگزاری پنجمین آزمون استخدامی متمرکز دستگاه‌های دولتی سال 97با شرکت بیش از یک هزار و دویست نفر داوطلب در این واحد دانشگاهی خبر داد.

رقابت بیش از 1200 داوطلب آزمون استخدامی در دانشگاه آزاد اسلامی کازرون

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر جمال الدین الوانی گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون صبح امروز در پنجمین آزمون استخدامی مشترک دستگاه‌های دولتی سراسر کشور، میزبان بیش از 1200 شرکت کننده (در مجموع تعداد746 زن و 477 نفر مرد) بود.»

سرپرست واحد کازرون افزود: «این آزمون در سه حوزه خواهران و برادران در ساختمان‌های دانشکده فنی و مهندسی و دانشکده علوم پزشکی واحد کازرون با آرامش و در محیطی بسیار مناسب برگزار شد.»

الوانی گفت: «دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با داشتن امکانات و ظرفیت‌های موجود در سال‌های گذشته تجربه و توانایی برگزاری آزمون‌های بیش از دوازده هزار شرکت‌کننده را به‌طور همزمان در خود داشته است و همیشه سعی داشته سالم‌ترین آزمون‌ها را میزبانی و مدیریت کند.»

وی از همه مسئولان اجرایی که با تلاش شبانه‌روزی خود در راستای برگزاری آزمونی سالم و به دور از دغدغه و استرس برای حاضرین گام برداشته‌اند تشکر کرد.

رقابت بیش از 1200 داوطلب آزمون استخدامی در دانشگاه آزاد اسلامی کازرونرقابت بیش از 1200 داوطلب آزمون استخدامی در دانشگاه آزاد اسلامی کازرون