ورود يکشنبه ، 1 مهر ، 1397

کد خبر: 783   |  دفعات بازدید : 251   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

15 تير, 1397

ثبت نام ترم تابستانی دانشگاه آزاد اسلامی از امروز 16 تیر آغاز شده و تا 21 تیر ادامه دارد.

آغاز ثبت نام ترم تابستان دانشگاه آزاد اسلامی از 16 تیر ماه 97

به گزارش خبرگزاری آنا، زمان شروع کلاس‌ها در دوره تابستان دانشگاه آزاد اسلامی از 23 تیر جاری و پایان آن یکم شهریور به مدت 6 هفته و هر هفته 3 جلسه خواهد بود.

زمان برگزاری امتحانات نیز از یکشنبه 4 شهریور لغایت شنبه 10 شهریور خواهد بود.

دانشجویانی که 10 واحد درسی باقیمانده دارند، می‌توانند تا این سقف نسبت به انتخاب واحد دوره تابستان اقدام کنند و اخذ دروس وصیت‌نامه حضرت امام خمینی(ره) و روخوانی قرآن کریم علاوه بر 8 واحد، بلامانع است.»

به گفته علیرضا رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی، مقرر شده دوره تابستان ترجیحاً در یکی از واحدها یا مرکز هر استان برگزار شود تا ضمن تجمیع دانشجویان و به حد نصاب رسیدن تعداد دانشجویان در هر کلاس، کاهش هزینه‌ها را نیز به همراه داشته باشد.

دانشجویان سایر دانشگاه‌ها نیز می‌توانند برای گذراندن دوره تابستان دانشگاه آزاد اسلامی با پرداخت شهریه ثبت‌ نام کنند.