ورود پنجشنبه ، 2 خرداد ، 1398

کد خبر: 78   |  دفعات بازدید : 2294   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بازدیدآيت اله ايماني نماينده ولي فقيه در استان فارس وامام جمعه شیراز از بیمارستان96تختخوابی واحد کازرون

16 ارديبهشت, 1392

خبر گزاری آنا : آيت اله ايماني طي بازديدي از بيمارستان 96 تختخوابي دانشگاه آزاد اسلامي واحد كازرون از روند و پيشرفت پروژه ابراز رضایت نموده ودر همین راستا بیان داشتند: بیمارستانهایی که تحت آموزش ونظارت دانشگاهها می باشنداز خدمات در مانی بهتری برخوردارند.

به گزارش خبر نگارآنا کازرون،در این بازدید که جمعی از مسولین شهرستان ودانشگاه حضور داشتند امام جمعه شیراز با ابرازخرسندی ازاحداث وپیشرفت بیش از70درصدی این بيمارستان خواهان تجهیز وراه اندازی هرچه سریعتر آن شدند.

نماینده ولایت فقیه در استان فارس با اشاره به کمبود مراکز درمانی درسطح منطقه و شهرستان کازرون توصيه داشت : سازمان تأمين اجتماعي درامرتجهیز بیمارستان با دانشگاه آزاد اسلامي واحد كازرون مشاركت نمايد تا مردم بتوانند از مزاياي درمانی آن بهرمند شوند.