ورود شنبه ، 30 تير ، 1397

کد خبر: 778   |  دفعات بازدید : 104   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

29 خرداد, 1397

سرپرست واحد کازرون همراه هیات رئیسه دانشگاه در محل دفتر فرماندار جدید این شهر که دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی است، دیدار و گزارشی از وضعیت بیمارستان امام علی (ع) واحد کازرون را به وی ارائه کرد.
دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی فرماندار کازرون شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر جمال الدین الوانی ابراز امیدواری کرد که فقط از طریق ایجاد وحدت و همکاری بیشتر بین ادارات شهرستان و دانشگاه می‌تواند گره‌گشای مشکلات موجود شهر و دانشگاه باشد.

وی با توجه به مشکلات موجود در مسیر راه‌اندازی بیمارستان ۹۶ تختخوابی امام علی (ع) واحد کازرون، افزود: «حمایت و مساعدت فرماندار و هماهنگی و همکاری مسئولان و مدیریت شهری درباره برطرف کردن مشکلات مالی و بانکی بیمارستان امام علی (ع) می تواند بیمارستان از وضعیت فعلی خارج و در راستای استفاده درمانی مردم قرار گیرد.»

فرماندار جدید کازرون نیز با ابراز خوشحالی از اینکه دوران تحصیلات پایه دانشگاهی خود را در واحد کازرون شروع کرده است گفت: «بسیار خوشحالم که دانش آموخته و محصول دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون هستم و تا حدودی با مشکلات و یا ظرفیت‌های موجود دانشگاه آشنا هستم و ان‌شاءلله با کمک شما و خیران شهرستان و استان که تعدادشان هم زیاد هست در رفع مشکلات و نیز بکارگیری توانمندی های موجود دانشگاه در برون از این حالت تلاش خواهم کرد.»

داریوش دهقان با بیان اینکه بخشی از مشکلات شهرستان با مشکلات دانشگاه مشترک و به هم گره خورده است، افزود: «یکی از مشکلات نا مساعد بودن میدان بیشاپور، واقع در ورودی دانشگاه آزاد اسلامی و بیمارستان امام علی (ع) واحد کازرون است که بسیار نامناسب و غیر استاندارد است و در اسرع وقت باید نسبت به اصلاح و طراحی آن اقدام لازم صورت گیرد.»

دهقان گفت: «بیمارستان ۹۶ تختخوابی امام علی (ع) دانشگاه باید هرچه سریعتر تجهیز و راه‌اندازی و مردم کازرون بتوانند از خدمات درمانی و نیز دانشگاه از ظرفیت‌های آموزشی آن در راستای تربیت نیروی متخصص بهره‌مند شوند.»