ورود چهارشنبه ، 23 آبان ، 1397

کد خبر: 777   |  دفعات بازدید : 189   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

01 تير, 1397

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون گفت: شهید چمران شجاعانه و عزتمندانه به شهادت رسید.

شهید چمران شجاعانه و عزتمندانه به شهادت رسید

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام علی‌اکبر عارف در مراسمی که به مناسبت گرامیداشت سالروز شهادت شهید چمران در جمع کارکنان، استادان و اعضای هیأت رئیسه واحد کازرون در مسجد امام علی(ع) این واحد دانشگاهی برگزار شد، گفت: «این رزمنده دلاور اسلام در تاریخ ۳۱ خرداد سال ۱۳۶۰ در منطقه عملیاتی دهلاویه در اثر اصابت ترکش خمپاره‌ دشمن به فیض شهادت نایل آمد.»

مسئول بسیج اساتید واحد کازرون خاطرنشان کرد: «با توجه به اینکه در آن زمان دشمن در خانه‌های مردم مستقر و بیشتر شهرها و روستاهای آن منطقه در تصرف دشمن بود، شهید چمران با اتکا به تقوای الهی و داشتن توانمندی و مهارت‌های نظامی، توانست شیوه جنگ را به نفع مردم تغییر دهد و برای خارج کردن دشمن از کشور با استفاده از جنگ‌های چریکی و نامنظم پیروز شود.»

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون اظهار کرد: «شهید چمران قبل از جنگ ایران و عراق در کشور لبنان در قالب جنبش نظامی امل با امام موسی صدر همکاری و در راستای نابودی شیاطین می‌جنگید و در نهایت با آغاز جنگ تحمیلی به کشور بازگشت و تا لحظه شهادت در کنار رزمندگان اسلام به دفاع از اسلام و انقلاب پرداخت.»

عارف با تبریک گرامیداشت سالروز بسیج اساتید که مصادف است با سالروز شهادت شهید دکتر مصطفی چمران ادامه داد: «وی الگوی بسیجیان بود و به همین دلیل مسئولیت ما در جامعه چندین برابر می‌شود و باید بیشتر مواظب رفتار خود باشیم.»