ورود سه شنبه ، 29 آبان ، 1397

کد خبر: 770   |  دفعات بازدید : 243   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی فارس: برخی اشعار امام خمینی(ره) پهلو به پهلوی حافظ شیرازی قرار گرفته بود

19 خرداد, 1397

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان فارس اظهار کرد: امام خمینی(ره) در علوم ریاضی و نجوم شاگردی کرده بود و نیز اهل ادبیات و شعر بودند و در حوزه شعر، برخی اشعار وی حتی می‌توان گفت پهلو به پهلوی حافظ شیرازی قرار گرفته بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر حمید محمودیان در مراسم گرامیداشت رحلت حضرت امام خمینی (ره) در جمع کارکنان واحد کازرون با عرض تسلیت ایام ضربت خوردن حضرت علی (ع) و رحلت ملکوتی حضرت امام (ره) گفت: «امام از نظر علمی شخصیتی جامع و به لحاظ فلسفه فیلسوف، عارف و معلم اخلاق بود.»

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با بیان اینکه دل و قلب انسان حرم خداوند است و نباید غیر از یاد خدا در آن حرم هیچ کس و چیزی راه پیدا کند افزود: «ایام ارزشمند لیالی قدر در پیش است و باید تلاش کرد از آن بهره کافی گرفت.»

وی با توجه به ویژگی‌های شخصیتی حضرت امام گفت: «شخصیت امام طوری بود که اگر ضرورت داشت که ساختار شکنی بکنند به ماه هویت بخشید امام در علوم رایج حوزوی اصول فقه متخصص بود در فقه فقیه بود و مرجع در رجال در حدیث در علم تفسیر و افسوس که تفسیر سوره حمد ایشان ادامه پیدا نکرد.»

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس اظهارکرد: «یکی از ویژگیهای شخصیتی حضرت امام این بود که بسیار شجاع بودند و جز خدا ترسی از هیچ کس ترسی در وجودش نبود و رمزموفقیت وی همین شجاعت و خدا ترسی ایشان بوده است.»

دکتر جمال الدین الوانی سرپرست واحد کازرون نیز با تسلیت ایام سوگواری شهادت حضرت علی (ع) و سالروز رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی گفت: «به فرموده امام خمینی (ره) ما مامور به انجام وظیفه هستیم نه وصول نتیجه و ما باید تکلیف الهی را به هر قیمت انجام دهیم حتی اگه به ظاهر نتیجه مثبتی و رضایت بخشی دریافت نکنیم.»

این مراسم با تلاوت قرآن کریم ، مداحی و قرائت شعر در وصف حضرت علی (ع) و روح ملکوتی حضرت امام بنیانگذار جمهوری اسلامی همراه بوده است.