ورود شنبه ، 30 تير ، 1397

کد خبر: 769   |  دفعات بازدید : 155   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

معاون دانشجویی فرهنگی واحد کازرون مطرح کرد؛تاثیرگذاری عالمان دینی و استادان بر اعتقادات و باورهای مردم

09 خرداد, 1397

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون گفت: امروز عالمان دینی و استادان در جامعه در راستای افزایش و کاهش اعتقادات مردم و باورهای دینی آنان تاثیرگذار هستند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر علی اکبر عارف در ضیافت افطاری که با هزینه بسیج استادان و همکاری بسیج شهرستان تهیه شده بود با بیان اینکه خداوند عذاب گناه زنان پیامبر(ص) را نیز دو برابر قرار داده است گفت: «هدف از افزایش گناه در زنان رسول خدا به دو برابری به دو دلیل است یکی مسلمان‌ بودن آنان و دوم اینکه منسوب به خاندان وحی‌ هستند و گناه آنان، حرم امن نبوی را آلوده می‌کند و از این ‏رو دو گناه انجام شده است و مجازات هم دو برابر است.»

مسئول بسیج استادان واحد کازرون اظهار کرد: «حضور همه ما در بسیج وظیفه ما را بیشتر و سنگین‌تر می‌کند و نگاه‌های مختلف به عملکرد و رفتار ما هست و حتی در همین دنیا هم عیب و اشکال ما را به‌صورت چند برابر بزرگنمایی و نشان می‌دهند و از این رو باید دقت لازم و بیشتری داشته باشیم.»

معاون دانشجویی فرهنگی واحد کازرون افزود: «ماه مبارک رمضان بهترین فرصت و زمان برای خودسازی، تربیت و کسب آگاهی انسان است و اگر کسی این فرصت‌ها را از دست داد در هیچ مقطعی از سال نمی‌تواند آن فضیلت‌های فراوان از دست رفته را جبران کند و ما باید قدردان فرصت‌های ارزشمند این ماه و به ویژه شب‌های قدر که در پیش است باشیم.»

وی در جمع استادان بسیجی واحد کازرون با بیان اینکه برای رسیدن به کمال دو چیز لازم است، گفت: «فاعلیت فاعل و قابلیت قابل یعنی برای رسیدن به کمال هم عوامل و اسباب ترقّی لازم است و هم زمینه‌های ترقّی. بنابراین، تنها فاعلیت فاعل کفایت نمی‌کند، بلکه قابلیت قابل آمادگی و لیاقت هم لازم است و ما باید تکلیف خودمان را با کیفیت بالا انجام دهیم، حتی اگر بازده ای لازم را نداشته یا ضعیف باشد.»

معاون دانشجویی فرهنگی واحد کازرون افزود: «امروز عالمان دینی و استادان درجامعه مسئولیت و تعهد بیشتری نسبت به یک فرد عادی دارند و شما برای دیگران الگو هستید و در نتیجه کارهای منفی دو جهت دارد: هم انجام فعل گناه و هم روحیه ایمانی مردم را تضعیف کرده و دین و ارزش های دینی را زیر سؤال قرار داده است.»