ورود پنجشنبه ، 2 خرداد ، 1398

کد خبر: 76   |  دفعات بازدید : 2252   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

16 ارديبهشت, 1392
 بر گزاری جشن ميلاد كوثر در واحد كازرون

مراسم جشن با شكوه ميلاد دخت گرامي پيامبر بزرگ اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) با استقبال بي نظير دانشجويان با سخنراني حجت الاسلام والمسلمين بنيادي از اساتيد حوزه علميه قم در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا كازرون، حجت الاسلام بنيادي در باب فضيلت و شخصيت منحصر به فرد حضرت زهرا (س) سخنانی را ایراد و با ارائه احاديث و روايات پيرامون مقام و شخصيت و جايگاه و حقوق زن در اسلام بيان داشت: زن باید در گفتار، رفتار و اخلاق از حضرت زهرا (س) الگو بگيرد ونسبت به رعایت حجاب وپوشش خود درجامعه اهمیت ویژه ای قائل باشد .

استاد حوزه علمیه در ادامه بیان داشت :  زنان با رعايت حجاب مطلوب نه تنها باعث حفظ پاکدامنی  وامنیت خود می گردند بلكه باعث پيشرفت در اقتدار و ايمان مردان و پايداري آنان در دينداري وعدم فساد در جامعه  می گردد.