ورود شنبه ، 28 مهر ، 1397

کد خبر: 758   |  دفعات بازدید : 276   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

معاون فرهنگی دانشجویی واحد کازرون:کرسی‌های آزاداندیشی موجب ارتقای سطح اعتماد به نفس دانشجویان است

02 ارديبهشت, 1397

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون با بیان اینکه رویکرد مردم به ماهواره و استفاده از شبکه‌های غربی مطلوب جامعه و فرهنگ ما نیست، گفت: تهیه و پخش برنامه‌های متنوع از سوی صدا و سیما موجب فرهنگ‌سازی مردم خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، علی اکبر عارف در کرسی آزاداندیشی دانشجویان واحدکازرون با موضوع آزادی و فعالیت ماهواره در ایران اظهار کرد: «شبکه‌های ماهواره‌ای از دهه شصت وارد ایران شده است و در این مدت افراد و یا مسئولانی هم برای حذف و ممنوعیت آن تلاش کرده‌اند، اما هنوز این شبکه‌ها فعال است؛ ما با کلیات فعالیت‌های ماهواره‌ای نیستیم، اما مراجع ذی صلاح باید بیشتر به فکر فرهنگ سازی جامعه و آسیب شناسی آن به مردم باشند.»

عارف با مثبت دانستن برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در سطح دانشجویی گفت: «این کرسی‌ها علاوه بر آشنایی بیشتر دانشجویان با مسائل و مشکلات روز جامعه می‌تواند موجب ارتقای سطح اعتماد به نفس دانشجویان شود و بسیار ارزشمند است.»

در این نشست گروهی از دانشجویان موافق با ماهواره اعتقاد داشتند که وجود ماهواره آسیب محسوب نمی‌شود، بلکه موجب شناخت و آشنایی اقوام و ملیت‌ها و فرهنگ‌های مختلف دنیا است و این شبکه می‌تواند منجر به رشد علوم و فرهنگ جامعه باشد.

گروه مخالف وجود ماهواره در ایران نیز بیان می‌کردند که ماهواره ابزار دست دشمنان است و با نظر آنان مدیریت می‌شود و برنامه‌ریزان آن برای نیل به اهداف استعمارگران با پخش برنامه‌های مبتذل جنسی باعث رواج فساد و فحشا در جامعه هستند.»

دانشجویان مخالف ماهواره با توجه به معضلات شبکه ماهواره‌ای بیگانه افزودند: «این شبکه‌ها با پخش سریال‌های جنسی و خشن منجر به افزایش جنایت‌ها و خیانت‌ها و از هم پاشیدن بسیاری از خانواده‌ها می‌شوند.»