ورود پنجشنبه ، 3 خرداد ، 1397

کد خبر: 756   |  دفعات بازدید : 132   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

به مناسبت ایام نوروز صورت گرفت؛ اسکان حدود یک‌هزار مسافر نوروزی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

21 فروردين, 1397

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر جمال الدین الوانی اظهار کرد: «در مدت تعطیلات نوروزی تلاش کردیم در راستای استقبال از همکاران و خانواده آنان با بهره گیری از تمام ظرفیت های موجود خوابگاهی و رفاهی واحد، بیش از ۱۰۰۰ نفر از عزیزان را در قالب ۱۷۰ خانوار در استادسرا و میهمانسراهای خود اسکان داده و در حد امکان برای آسایش و رفاه آنان همکاری خوبی صورت دهیم.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون از پذیرش و اسکان بیش از 1000 نفر از همکاران و میهمانان نوروزی از دانشگاه‌های سراسر کشور در واحد کازرون خبر داد.

سرپرست واحد کازرون گفت: «شهرستان کازرون در ایام بهار علاوه بر داشتن آب و هوای مطلوب و نیز وجود آثار تاریخی و جاذبه های گردشگری در مسیر استان ها و شهرهای جنوبی کشور قرار دارد و تمام مسافران جنوب از مسیر این شهرستان تردد داشته اند و کازرون در این ایام یکی از شلوغ ترین و پر ترافیک ترین جاده ها و مکان های عمومی کشور بوده است.»

وی اظهار کرد: «واحد کازرون در جنوب غربی کشور با داشتن ده ها رشته مختلف و متنوع در قالب دانشکده های مصوب از جمله دانشکده پزشکی، مامایی پرستاری، دامپزشکی، فنی و مهندسی، علوم انسانی و علوم تجربی و حضور کادر هیات علمی مجرب و نیز امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی پیشرفته آماده خدمت رسانی به جوانان جویای علم سراسر کشور است.»