ورود پنجشنبه ، 25 مرداد ، 1397

کد خبر: 752   |  دفعات بازدید : 400   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

تجلیل از برگزیدگان مسابقات طرح و ساخت نشیمن‌های دانشجویی در واحد کازرون

22 اسفند, 1396

برگزیدگان مسابقات طرح و ساخت انشیمن‌های دانشجویی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون تجلیل شدند.

تجلیل از برگزیدگان مسابقات طرح و ساخت  نشیمن‌های دانشجویی در واحد کازرون

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، جمال الدین الوانی سرپرست واحد کازرون در مراسم تجلیل از دانشجویان خلاق و صاحب ایده رشته معماری گفت: «در راستای پیشرفت جامعه و دانشگاه باید از تفکر، خلاقیت و مشاوره و مشارکت دانشجویان بهره گرفت.»

الوانی اظهار کرد: «شما دانشجویان در آینده مجریان و طراحان زندگی شهری مردم هستید و باید تلاش کنید با بهره‌گیری از آموخته‌های علمی آموزشی خود که آمیخته به هنر و معماری است، پاسخگوی نیاز نسل آینده باشید.»

سها پورمحمد مدیر گروه معماری واحد کازرون نیز با تشریح ابعاد این دوره از مسابقات خاطرنشان کرد: «این مسابقه با هدف افزایش توان اجرایی و ارتقای سطح آموزش و فراگیری کارهای عملی دانشجویان با بهره‌گیری از روش‌های نوین اجرایی برای تحقق تجسمات طراحی معمارانه و آشنایی بیشتر با تکنیک‌های ساخت متناسب صورت گرفته است.»

پورمحمد افزود: «این مسابقه با توجه به نیازسنجی و مکان یابی لازم در محیط دانشگاه در یک بازه زمانی معین و با در اختیار گرفتن مصالح موردنیاز بصورت یک رقابت علمی با بهره‌گیری از سرفصل آموزشی و راهنمایی استادان رشته‌های معماری و عمرانی واحد آغاز و در پایان با ارزیابی انجام شده از سوی کمیته داوری و معرفی گروه‌های برتر مسابقه از آنان تجلیل شد.»

وی از استادانی که با دانشجویان رشته معماری تعامل و همکاری خوبی دارند قدردانی و افزود: «از تلاش همکاران هیأت علمی به ویژه آرش پسران، یاسر علیجانی، عبدالحمید ادیبی و مهرداد پیرویان که در بیشتر پروژه‌های عملی ما را یاری می‌کنند، تشکر می‌کنم.»

به گزارش آنا در این مراسم از دانشجویان و گروه‌های برتر این دوره از مسابقات تجلیل شد.

تجلیل از برگزیدگان مسابقات طرح و ساخت  نشیمن‌های دانشجویی در واحد کازرونتجلیل از برگزیدگان مسابقات طرح و ساخت  نشیمن‌های دانشجویی در واحد کازرون