ورود سه شنبه ، 1 خرداد ، 1397

کد خبر: 747   |  دفعات بازدید : 281   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

19 اسفند, 1396

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در مراسم گرامیداشت درختکاری به مناسبت سی و سومین سال راه‌اندازی این واحد دانشگاهی تعداد 33 اصله نهال نارنج را در کنار مسجد و قبور شهدای گمنام دانشگاه غرس کردند.
غرس نهال در جشن ۳۳ سالگی دانشگاه آزاد اسلامی کازرون

به گزارش خبرنگار آنا، سرپرست واحد کازرون در مراسم گرامیداشت روز درختکاری همراه معاونان، مدیران و جمعی از اعضای هیات علمی اقدام به کاشت۳۳ اصله نهال نارنج در کنار مسجد و قبور شهدای گمنام این دانشگاه کرد‌ و از گسترش فضای سبز و درختان مرکبات و میوه در آینده نزدیک در این دانشگاه خبر داد.

دکتر جمال الدین الوانی افزود: «این واحد دانشگاهی اسفند ۱۳۶۴ با امکانات خیلی ساده، ابتدایی و با بهره گیری از مدارس اسیتجاری با دو رشته دینی و عربی فعالیت آموزشی خود را آغاز و توانست در کمترین زمان با جذب و راه اندازی رشته های معتبری همچون پزشکی عمومی و مهندسی برق جایگاه علمی خود را در سطح کشور کسب کند‌.»

الوانی با بیان اینکه واحد کازرون در سطح ادارات دارای بیشترین و مناسب ترین فضای سبز است گفت: «با ترویج فرهنگ درختکاری و حفاظت از درختان از جمله درختانی که نیاز آب کمتری دارند و نیز با اولویت دادن به درختان میوه و با استفاده از سیستم آبیاری نوین باید تلاش کرد تا محیط شهر و طبیعت را زنده و سر سبز نگه داریم.»