ورود سه شنبه ، 1 خرداد ، 1397

کد خبر: 746   |  دفعات بازدید : 306   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

به‌مناسبت میلاد با سعادت حضرت زهرا (س) صورت گرفت؛برگزاری جشن بزرگ یاس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

15 اسفند, 1396

بماسبت میلاد با سعادت حضرت زهرا (س) و روز مادر جشن با شکوهی با حضور اعضای شورای شهرکازرون، استادان و با مشارکت دانشجویان همراه با برنامه های متنوع درسالن اجتماعات واحد کازرون برگزارشد.

• جشنی به‌ مناسبت میلاد با سعادت حضرت زهرا (س) و روز مادر با حضور اعضای شورای شهرکازرون، استادان و با مشارکت دانشجویان همراه با برنامه‌های متنوع درسالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برگزار شد.
  •

• به گزارش خبرگزاری آنا، دکتر جما‌ل‌الدین الوانی سرپرست واحد کازرون در این مراسم با تبریک ولادت یاس بتول خدا از تلاش و زحمات دانشجویان و هیات های مذهبی دانشگاه (رهپویان مهدویت) که متولی و برگزاری جش با شکوه بوده اند تقدیر کرد و گفت:« مایه امید است که دانشجویان بصورت خودجوش در تدارک و برگزاری جشن و مراسم ویژه ائمه و معصومین(ع) پیش قدم هستند و حرکت معنوی آنان خیلی ارزشمند است.»
    • حجت الاسلام انصاری از حوزه علمیه کازرون نیز از اهمیت وجودی حضرت زهرا (س) و ارتباط آفرینش ایشان و رسول خدا و حضرت علی (ع) و زمین و آسمان بیاناتی را ابراز کرد.
    • این مراسم همراه با اجرای سرود از سوی دانش آموزان دبستان شهید طهماسبی شهرستان، مداحی و مولودی خوانی، اجرای برنامه های طنز و هنر نمایشی و شعبده بازی که با همکاری هنرمندان شهرستان توانستند برنامه های شاد و خوبی را ارئه اجرا کنند.
    •