ورود شنبه ، 5 اسفند ، 1396

کد خبر: 740   |  دفعات بازدید : 90   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

25 بهمن, 1396

سرپرست واحد کازرون در همایش پیاده روی کارکنان بمناسبت سی نهمین سالگرد گرامیداشت پیروزی انقلاب از حضور چشم گیر استادان، دانشجویان و کارکنان در برنامه‌های دهه فجر انقلاب اسلامی قدردانی کرد.

برگزاری همایش بزرگ پیاده‌روی کار کنان و استادان واحد کازرون

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر جمال الدین الوانی با حضور در مراسم پیاده رویی کارکنان واحد که در مسافتی طولانی و از صبح زود با حضور جمع کثیری از کارکنان و استادان آغاز شده بود حضور یافت و از شرکت گسترده مردم انقلابی در راه پیمایی 22 بهمن و همچنین از همه کارکنان و استادانی که در فعالیت‌های مختلف و متعدد ایام دهه مبارک فجر از جمله دیدار با خانواده معظم شهدای انقلاب اسلامی، مراسم گلباران قبور شهدا و نیز در نشست های هم اندیشی در ایام دهه فجر قدردانی کرد.

در پایان مراسم پیاده روی حاضران در مسجد امام (ع) دانشگاه حضور یافتند و از خاطرات دو نفر از مبارزان دوران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی شهرستان کازرون بهره مند شدند.