ورود پنجشنبه ، 27 تير ، 1398

کد خبر: 74   |  دفعات بازدید : 2623   |  نظرات : 1 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

08 ارديبهشت, 1392
 با حکم رئیس دانشگاه آزاداسلامی/رییس جدیدسازمان سمادانشگاه آزاداسلامی منصوب شد

خبرگزاری آنا: سعید شفائی با حکمی از سوی فرهاد دانشجو به عنوان معاون دانشگاه و رئیس سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، مراسم تودیع و معارفه روسای سابق و جدید سازمان سما در دفتر رئیس دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم فرهاد دانشجو ضمن تشکر و قدردانی از میرشمسی، اظهار داشت: در مدت مدیریت میرشمسی اقدامات تحسین برانگیزی در سازمان سما صورت گرفته است.

وی افزود: میرشمسی یکی از مدیران با سابقه و متعهد دانشگاه آزاد اسلامی بود و موجب رشد و بالندگی در مجموعه سازمان سما شد.

رئیس دانشگاه آزاداسلامی برای میرشمسی توفیق و پایداری در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی آرزو کرد.

میرشمسی نیز ضمن قدردانی از انتخاب شایسته شفائی توسط رییس عالی دانشگاه اظهار داشت: بنده در دوران مدیریت قبلی دانشگاه آزاد اسلامی تصمیم به کناره‌گیری از مسئولیت سازمان سما را داشتم اما پس از حضور دکتر فرهاد دانشجو، با توجه به خصوصیات اخلاقی و مدیریتی وی تصمیم به ادامه خدمت در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی را گرفتم، حال که این وظیفه به آقای  شفائی محول گردید، آرزوی موفقیت برای وی در مجموعه سما را دارم.

در ادامه شفائی نیز ضمن قدردانی از اعتماد ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: اینجانب از تمام توان خود برای توسعه کیفی و پژوهشی سما استفاده خواهم کرد و امیدوارم با توجه به سوابق میرشمسی بتوانیم از تجربیات ارزشمند ایشان نیز بهره مند شویم.

شفائی خاطرنشان کرد: خودم را سرباز مقام معظم رهبری می‌دانم و امیدوارم بتوانم برای مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی مثمرالثمر واقع شوم.

Top of Form

Bottom of Form