ورود شنبه ، 28 مهر ، 1397

کد خبر: 737   |  دفعات بازدید : 923   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

25 دي, 1396

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی تقویم آموزشی سال تحصیلی 97-96 این دانشگاه شامل جزئیات ثبت‌نام، انتخاب واحد، شروع و پایان کلاس‌ها و زمان برگزاری امتحانات نیمسال دوم تحصیلی را اعلام کرد.

تقویم آموزشی نیمسال دوم تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر علیرضا رهایی با بیان اینکه طبق تقویم آموزشی دانشگاه، ثبت‌نام و انتخاب واحد برای دانشجویان از 7 تا 12 بهمن انجام می‌شود، گفت: تاریخ شروع کلاس‌ها در نیمسال دوم، 14 بهمن‌ماه خواهد بود.

وی افزود: زمان حذف و اضافه نیمسال دوم از تاریخ 28 بهمن تا 3 اسفند است و پایان کلاس‌ها در تاریخ 24 خرداد 97 خواهد بود.

معاون امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص تاریخ برگزاری امتحانات نیز اظهار داشت: امتحانات نیمسال دوم سال تحصیلی 97-96 دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ 27 خرداد تا 7 تیرماه 97 برگزار می‌شود.

رهایی از مسئولان تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی خواست با اطلاع‌رسانی موثر به دانشجویان و اساتید زمینه را برای ثبت‌نام به موقع و شروع کلاس‌های درس از 14 بهمن‌ماه 96 فراهم کنند.